Doliu uriaș în România! A murit celebra actriță Florina Cercel

Doliu uriaș în România. Marea actriță Florina Cercel a murit la vârsta de 76 de ani.

Author: A.I. marți 30 iulie 2019 , 10:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florina Cercel a murit în această dimineață din cauza unui cancer la plămâni.

Marea actriță a fost, în tinereţe, una dintre cele mai frumoase românce. A iubit cu patimă, însă ghinoanele s-au ţinut lanţ, pe plan sentimental. Doamna scenei româneşti a povesti a reamintit într-un interviu recent drama prin care a trecut în tinerețe, episod care a impresionat România, relatează antena3.ro. Artista și-a pierdut primul soț pe vremea când avea doar

29 de ani. Acesta era doctor și s-a stins din viață în urma urma unui cancer bronho-pulmonar.

Florina Cercela povestit, cu lux de amănunte, despre înfrângerile în amor, în cartea ”Poveşti de dragoste ale vedetelor”.

A terminat Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică din București, promatia 1964. A fost repartizată la Teatrul Dramatic de Stat din Galați unde a stat doar un an.

În 1965, se muta la Teatrul Național din Timișoara, unde va interpreta multe roluri importante, câștigand admirația publicului și va lucra până în 1973. Din acest an câstigă prin concurs un loc la Tetrul Național din București.

În 1970, debutează în film cu rolul din “Frații”, apoi în alte 25 de filme. A interpretat roluri memorabile și pentru televiziune.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si