Dorel Visan a fost diagnosticat cu o boala CUMPLITA! Detalii despre cosmarul vietii celebrului actor!
Actual

Dorel Visan a fost diagnosticat cu o boala CUMPLITA! Detalii despre cosmarul vietii celebrului actor!

M.C.B.
20 iun 2018

Dorel Visan a suferit de hepatita C, boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete.

Actorul poate vorbi la trecut despre boala sa, pentru ca a depistat-o la timp. Barbatul a reusit sa o trateze, dupa ce a capatast boala in urma i unei interventii chirurgicale.

El a mai fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa ce a acuzat dureri cumplite de coaste, fiind diagnosticat cu colica biliara. 

Citeste si: Povestea care te va SOCA! Elizabeta si-a pierdut viata intr-un mod absolut banal! A ramas blocata in dulap o saptamana, dupa care s-a intamplat ASTA!

"Acum cativa ani am avut o infectie la o coarda vocala si am facut o operatie. La analizele necesare s-a descoperit si „bucuria" asta la ficat: hepatita cronica virala! N-am stiut pana atunci de ea, duceam boala pe picioare, cum se spune. A fost un semnal de alarma foarte dur, pe care a trebuit sa-l gestionez cat mai repede, caci boala aceasta este foarte vicleana. Primul impuls a fost ca e cutitul la os si ca trebuie facut ceva de urgenta, ca altfel ma gat de pe lumea asta. Asa ca am inceput rapid un tratament alopat, prescris de medic”, a declarat Dorel Visan

Actorul a implinit 81 de ani. 

viewscnt
TAGURI: actor, boala, hepatita c

Urmareste-ne pe Facebook