Dorinta macabra a unei fete care implinea 25 de ani i-a lasat pe toti masca! Fata a vrut sa vada carnea si sangele unei victime in suferinta, asa ca a trecut la treaba

Cea mai mare dorinta a unei fete care urma sa implineasca 25 de ani i-a socat pe toti. Nimeni nu si-a mai dorit vreodata o asemenea atrocitate.

M.C.B., luni 20 august 2018 , 18:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cea mai mare dorinta a unei tinere din Australia este sa omoare cu bestialitate un om nevinovat. Jemma Lilley a vrut cu orice pret sa omoare pe cineva pana cand implineste 25 de ani, fiind prima dorinta de pe lista ei macabra. Asfel, fix in acea zi, tanara l-a injunghiat de mai multe ori pe Aaron Pajich, un baiat fara aparare, care suferea de autism.

Tanara le-a spus achetatorilor ca dorinta de a ucide pe cineva era din ce in ce mai arzatoare, cu fiecare zi care trecea. Jemma Lilley a avut si un complice, Trudi Lenon, o mama a trei copii, alaturi de care avea o relatie amoroasa.

"Am primit un mesaj de la ea de ziua ei de nastere. Nu mai putea rezista sa vada carnea si sangele unei victime in suferinta, dar si asfaltul inrosite din jurul cadavrului. I-am spus ca sunt gata sa o ajut, as fi facut orice sa o vad fericita", a declarat Trudi Lenon, potrivit The Sun.

Agresoarele l-au urmarit pe tanar si l-au ademenit in casa, sub pretextul unor probleme la computer. Atunci Jemma Lilley l-a sugrumat cu un cablu si l-a injunghiat de mai multe ori. Femeile risca ani grei de puscarie si cu siguranta tanara nu isi va mai indeplini niciodata o dorinta atat de macabra.

Sursa: dailymail.co.uk 

Te-ar putea interesa si