Adina Zotinca, make-up artist: „Deseori ne blocam in culori cum ar fi marourile, griurile si uitam sa folosim culori pe care le avem la indemana, chiar albastru este in trend”.

Albastru este una dintre cele doua culori vedeta ale acestui an, indiferent de nuanta pielii sau a parului, culoarea cerului senin va ajuta sa va puneti in evidenta trasaturile! Mare atentie insa... Ca rezultatul sa nu fie dezastruos, trebuie sa alegeti tonurile care vi se potrivesc si sa le imbinati cu grija!

"Pentru blonde si brunet este potrivit albastru cuart, dar in functie de tipul de piele trebuie sa alegem nuanta potrivta din multitudinea de nuante de albastru”, explica Adina Zotinca, make-up artist.

Dupa ce ati aplicat un fond de ten lichid si o pudra translucida, puteti trece la machiajul ochilor!

„O sa incepem prin a aplica un fard ecru. Acesta va fi aplicat pe zonele de luminozitate, respectiv in coltul intern, pe arcada imediat sub spranceana. Vom aplica in zona pliului un fard rosu. La baza genelor o sa folosim un creion maro. Acesta se va estompa bine de-a lungul genelor”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fixati apoi pigmentul din creion cu fard pudra. Folositi aceleasi nunate pentru a contura si pleoapa inferioara.

Adina Zotinca, make-up artist: ”Ca sa completam machiajul si sa-I conferim o nota coloristica, o sa folosim o nuanta de albastru, un albastru azuriu, pe care o sa-l asezam la granita dintre ecru si maro”.

Pentru un plus de efect aplicati un pigment metalic in centrul pleoapei superioare.
Tonurile reci de albastru pot fi exploatate la maximum pentru a obtine un look elegant. Zonele de luminozitate vor fi accentuate cu ajutorul unui pigment roze.

Adina Zotinca, make-up artist: „Vom accentua pleoapa mobile folosind un eyeliner negru intr-un strat foarte finut la baza genelor. Pentru a accentua nuanta de albastru, voi aplica pe conjunctiva un creion cremos albastru”.

Trebuie doar sa mai aplicati gene false si machiajul ochilor este gata. "Cand purtam un astfeld e machiaj este bine sa evitam nuantele de roz, nuantele de rosu puternic, nuantele trebuie sa fie alese cat mai apropiate de nuantele pielii pentru ca deja machiajul ochilor este foarte incarcat".

Efectul este unul pe masura. Cu siguranta, veti atrage toate privirile!

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si