O elevă de la liceul "Grigore Ghica", din Dorohoi, a fost snopită în bătaie de două colege de la liceul "Regina Maria", tot din Dorohoi.

Potrivit Info Botoșani, bătaia a avut loc pe 23 ianuarie, în apropierea liceului "Regina Maria", în afara orelor de curs. Cele două eleve au fost filmate în timp ce o loveau pe cealaltă fată, însă până la această dată nu se cunosc motivele care stau la baza agresiunii.

“Conducerea şcolii s-a autosesizat, chiar dacă faptele s-au produs în afara şcolii şi în afara orelor de curs. Pentru faptele respective, dar şi pentru că au stricat imaginea liceului, se pot dispune sancţiuni disciplinare în cazul celor două eleve”, a afirmat Hârtie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Botoşani, Gabriel Hârtie, că a fost declanşată o anchetă disciplinară în cadrul liceului. Toate cele trei eleve au fost amendate cu 100 de lei de către poliţie. Acum ele trebuie să meargă la psiholog.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si