Doru Braia, mesaj de ziua partenerei de viață: ”Femeia care îmi este alături 24 de ore din 24, mă răsfață, măi oblojește..”

Cunoscutul prezentator tv Doru Braia i-a mulțumit public femeii cu care își petrece viața de ceva vreme.

Author: Petru Luca vineri 30 octombrie 2020 , 17:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ani buni rmoderator la Național TV și la OTV, Doru Braia s-a confruntat cu mari probleme financiare și de sănătate atunci când locuia în România.

Tocmai de aceea, după ce a fost o perioadă imobilizat în scaunul cu rotile, Braia a luat calea Germaniei, țară în care mai locuise câteva decenii, unde are parte de tratamente medicale decente și de o îngrijire atentă din partea unei femei cu care se află într-o relație.  

Doru Braia: ”Femeia care îmi este alături 24 de ore din 24, mă răsfață, măi oblojește!”

Astăzi, cu ocazia zilei de naștere a partenerei de viață, prezentatorul de 68 de ani a postat un mesaj emoționant adresat Ancăi, cea care îl acceptă lângă ea. 

”Astăzi este ZIUA EI... Femeia care îmi este alături 24 de ore din 24, mă răsfață, măi oblojește, mă îndrumă, lunatec cum sunt, care abia acum a învățat, pentru mine și numai pentru mine, să gătească, mă înveselește și mă scoate din angoasele mele și care mă întâmpină în fiecare dimineață cu un neegalat TE IUBESC... LA MULȚI ANI ȘI-ȚI MULȚUMESC, Anca. 

P.S. Anca a dorit să răspundă cu un text pe contul ei urărilor, dar dl Zuckerberg a considerat că a răspuns la prea multe deja aici şi i-a blocat orice posibilitate de a mai posta ceva "temporar"”, a scris Doru Braia.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”: Un pictor celebru a ales sa fie cioban cu norma intreaga, la propria-i stana

Regalist convins, Braia este foarte prezent în mediul online, acolo unde comentează și dezbate tot ce se întâmplă în viața socială și politică din România. Relativ recent, chiar înaintea alegerilor locale din țară, Braia a postat un mesaj dur la adresa Gabrielei Firea, anunțând că dacă fosta știristă își va păstra mandatul de primar al Capitalei, atunci el își va schimba buletinul de București 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si