Pe 29 august incepe un nou sezon al show-ului Exatlon, la Kanal D, emisiunea care a revolutionat televiziunea in Romania. Printre „Razboincii” care vor lua startul in acest sezon se numara si Doru Mesesan, un personaj de film – atat la propriu cat si la figurat.

Doru are 36 de ani, este din Jibou, are 1,80m si 80 kg.

In prezent, el este personal trainer, preparator fizic la clubul de fotbal Rapid Jibou si merge in toata lumea alaturi de dacii din asociatia „Geto-Dacii Ansamensi”, pe care o patroneaza alaturi de doi prieteni: Mihai Petris si Vlad Man. Geto-dacii lui Mesesan sunt invitati la festivaluri medievale din tara si strainatate, acolo unde recompun imagini de lupta din secolul 1 i. Hr. Printre ultimele demonstratii inainte de Exatlon a fost la Untold, acolo unde „Geto-Dacii Ansamensi” a avut un stand in zona traditiilor populare. Mesesan si dacii lui merg des in scoli si au proiecte speciale cu copii, cum ar fi cursuri de olarit sau lucrat in bronz.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Razboinicul de la Exatlon este si actor. El apare in doua productii despre insotria dacilor: „Zalmoxis”, un lung-metraj care ar trebui sa aiba premiera in aceasta toamna (in care joaca: Dorel Visan, Florin zamfirescu, Mihai Gruia) si serialul „Getae: superstirii si razboi”, un proiect care ar fi trebuit sa fie gata inca de anul trecut insa de care nu s-a mai auzit nimic.

Inainte sa devina „dac cu acte in regula”, Doru Mesesan a facut de toate. A luat-o de jos si pentru ca parea ca nu-si gaseste un scop in viata, a plecat in 2004 in Spania, acolo unde a locuit 7 ani. A lucrat in amenajari interioare, a luptat in cusca MMA si a participat la competitiile de inot pe mare. El spune insa ca nicaieri nu se simte mai bine decat acasa, aici unde este leaganul poporului din care face parte. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si