Li s-a facut dor de Marea Neagra si n-au mai stat pe gânduri! Andreea si Ana Maria, din comuna Poiana Câmpina (judetul Prahova), au disparut joi seara, dupa ce au furat de-acasa peste 13.000 de lei si bijuteriile familiei. Cele doua eleve au fost gasite, sâmbata noapte, tocmai la Constanta. Un cetatean le-a vazut pe strada, le-a recunoscut din fotografiile aparute în presa si a anuntat imediat Politia.

“Au fugit pe geam”

Alerta a fost data joi dupa-amiaza, dupa ce bunica Andreeia descoperit ca fata lipseste. Femeia a povestit ca fetele si-au petrecut dupa-amiaza de joi împreuna, în camera Andreei. Spre seara, când a deschis usa dormitorului, bunica a descoperit ca nu mai era nimeni în casa. „Mi-am dat seama ca au fugit pe geamul care da înspre gradina din spatele casei. Am vazut ca lipsesc câteva haine, dar nu am realizat de la bun început ceea ce s-a întâmplat. Mai târziu am aflat ca prietena ei a lasat si un bilet, în care a scris ca nu vrea sa se mai întoarca acasa“, a povestit batrâna.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Au cheltuit 1.000 de euro

Joi seara si vineri s-au organizat mai multe echipe de cautare, formate din politisti. Au fost raspândite fotografii cu portretele celor doua prietene, iar colegii de scoala, prietenii si rudele au fost la audieri. Asa s-a aflat ca Ana Maria si Andreea fusesera vazute cercetând mersul trenurilor.Vineri s-a stabilit ca fetele au acces la internet, întrucât erau active pe paginile lor de socializare.

Andreea avea telefonul mobil la ea, dar nu putea fi apelata pe numarul ei, iar politistii au presupus ca fata si-a cumparat o alta cartela. Sâmbata dimineata, o veste buna venea din Constanta. Un barbat care le-a vazut pe fete plimbându-se pe o strada din orasul de la malul marii a sunat la 112.

Un echipaj de politie din Poiana Câmpina a plecat imediat spre Constanta pentru a le aduce acasa pe cele doua fete. Surse apropiate apropiate anchetei au declarat ca fetele plecasera mai întâi la Ploiesti, apoi, catre Bucuresti, cu un taxi. Pustoaicele au mers la Gara de Nord, de unde au luat un tren catre Constanta. Apucasera sa cheltuiasca 1.000 de euro, cu care si-au cumparat haine si cu care au platit transportul si cazarea.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si