Atacul șocant cu cuțitul a avut loc în localitatea Souffelweyersheim, chiar lângă principalul oraș regional Strasbourg, transmite presa franceză.

Citește și: Un bărbat a ucis șase persoane într-un centru comercial! Ce făcuse înainte de macabrul atac? Ținta lui erau doar femeile

Fetița de 11 ani a fost înjunghiată în fața școlii din centrul orașului, în timp ce copilul de șase ani a fost atacat de același bărbat în apropiere primei locații.

Ambii copii au suferit răni superficiale, a transmis poliția franceză, adăugând că atacatorul nu pare să aibă legături cunoscute cu mișcările radicale sau islamiste și nu era cunoscut anterior de serviciile de securitate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

atac cutitul franta

Un atac cu cuțitul a avut loc în apropierea unei școli

[Sursa foto: Twitter / Flash Info France]

Atac cu cuțitul în apropierea școlii. Care este motivul?

Ambele fete sunt tratate într-un spital local și le acordă asistență psihologică, potrivit BFM TV. Părinților li s-a permis abia mai târziu, după-amiaza, să-și ia copiii, după ce aceștia fuseseră reținuți la școală imediat după atac.

Atacatorul, născut în 1995, a fost arestat în zona în care a atacat-o pe a doua fată, a spus poliția.

Nu mai avea cuțitul asupra sa la momentul arestării și nu s-a opus polițiștilor.

Atacul a avut loc în momentul în care premierul Gabriel Attal a anunțat o serie de măsuri menite să pună capăt violenței comise de școlari împotriva colegilor lor. Până acum nu a existat niciun indiciu că atacatorul ar fi avut o legătură cu școala.

"Sunt foarte speriată. Am fost liniștiți că toți copiii sunt în siguranță înăuntru, dar nu știm când îi vom putea lua acasă", spune Sarah, mama unui elev de opt ani.

"M-a sunat o prietenă. A văzut zarva din fața școlii în timp ce trecea. Reflexul ei a fost să mă sune ca să-mi iau fiul", a comentat o altă mămică.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si