Două presupuse victime ale fraților Tate îi apără pe milionari: „Nu poți să mă treci victimă, dacă eu nu am spus că sunt victimă”

Două fete care au fost trecute ca fiind victime în dosarul fraților Tate, neagă complet faptul că ele ar fi controlate de aceștia. Totuși, ele au niște tatuaje bizare.

Author: Ana-Maria Costea miercuri 11 ianuarie 2023 , 09:42

Două presupuse victime ale fraților Tate îi apără pe milionari: „Nu poți să mă treci victimă, dacă eu nu am spus că sunt victimă”

Două presupuse victime ale fraților Tate îi apără pe milionari: „Nu poți să mă treci victimă, dacă eu nu am spus că sunt victimă”

[Sursa foto: observatornews.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Două tinere despre care s-a spus în presă că sunt victime ale fraților Tate, susțin că în dosar ele au fost trecute ca părți vătămate fără ca ele să se declare victimele milionarilor.

Citește și: Frații Tate află dacă vor fi eliberați

Curtea de Apel București a decis ca frații Andrew și Tristan Tate să rămână în arest preventiv.

Citește și: Cine este Abigail Tyson, femeia care i-a dăruit o fetiță lui Tristan Tate? Milionarul a cerut eliberarea pentru a avea grijă de copii

Frații Tate, apărați de victimele lor

Fraților Tate le-a fost luată apărarea chiar de două dintre presupusele victime.

Beatrice, una dintre fetele care apare ca victimă în dosarul milionarilor și care și-a făcut inclusiv un tatuaj cu „Tate Girl”, a declarat pentru observatornews.ro că nu se consideră o victimă a controversaților milionari.

Citește și: Ghinion pentru frații Tate! Milionarii rămân în arest, după ce Curtea de Apel București le-a respins contestațiile

„Brusc a bubuit o ţară întreagă. Dar unde sunt dovezile?(...) Nu poţi să mă treci pe mine ca şi victimă când eu n-am spus că sunt o victimă. Am pe mână tatuajul   ăsta, care scrie Tate Girl. Pe care l-am făcut din respect pentru ei”, a spus tânăra.

Citește și: Metoda prin care frații Tate făceau sute de mii de dolari, chiar sub nasul autorităților. Andrew Tate: „Am ales România fiindcă prefer o țară unde corupția este accesibilă tuturor”

La rândul său, o altă tânără, Yasmin, care nu vorbește limba română și care are un tatuaj „Tate owned" (deținută de Tate), le-a declarat reporterilor că „nu este proprietatea nimănui”. „Pot să îmi fac ce tatuaj vreau”, a mai declarat tânăra.

Frații Tate sunt hotărâți să-și recupereze averea

Sechestrul pus de procurori pe vilele și mașinile milionarilor i-a revoltat pe Andrew și Tristan Tate.

Chiar avocatul lor a declarat că starea lor de spirit nu este una destul de bună și sunt de părere că le-a fost pătată reputația.

Citește și:  „Ni se spărgeau vasele de sânge” Una dintre victimele lui Andrew Tate rupe tăcerea! Declarații cutremurătoare despre ceea ce făceau cei doi, în realitate

Milionarii au acum dreptul la vizite, dar și la pachete. Aceștia au primit mai multe haine și pături în arest.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si