Potrivit presei locale, autoturismul in care se aflau cele doua femei a parasit carosabilul si a izbit din plin un zid, oprindu-se intr-un sant. Impactul a fost unul puternic. Tinerele au murit pe loc, relateaza aradon.ro.

Cele doua femei, C.O.R de 35 de ani si B.T.C. de 30 de ani, se pare ca lucrau intr-un club de noapte din zona si la acea ora se intorceau spre casa, de la serviciu.

Probabil din cauza oboselii, presupun anchetatorii, femeia care se afla la volan a pierdut controlul masinii si a intrat in sant, izbindu-se frontal de un zid de sustinere. In urma impactului, cele doua femei au murit pe loc iar corpurile au fost transportate de autoritati la morga spitalului din localitatea Oderzo, dupa ce au fost extrase din ramasitele automobilului de catre echipa de descarcerare a pompierilor din localitatea Motta”, se arata pe portalul de stiri al comunitatii de romani din Italia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Masina e complet distrusa. Politia sustine ca vina apartine tinerei aflate la volan. Cele doua femei aveau copii. Cea de 35 de ani o fetita, iar cea de 30 de ani un baiat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si