Două tinere dispărute la Clisura Dunării, de negăsit. Fetele au fost căutate de pompieri, salvamontiști și polițiști

Dispariția tinerelor a fost anunțată de prietenii lor, care nu au reușit să le mai contacteze, după ce au parcurs o bună bucată de drum.

Author: Ana-Maria Costea sâmbătă 31 decembrie 2022 , 10:07

Două tinere dispărute la Clisura Dunării, de negăsit. Fetele au fost căutate de pompieri, salvamontiști și polițiști

Două tinere dispărute la Clisura Dunării, de negăsit. Fetele au fost căutate de pompieri, salvamontiști și polițiști

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Zona Clisurii Dunării este împânzită de pompieri, salvamontiști și polițiști, după ce două tinere au dispărut în mod misterios.

Cele două mergeau cu un autoturism către Bigăr. La un moment dat, prietenii lor n-au mai putut lua legătura cu ele.

Citește și: Mădălina este de negăsit. Polițiștii americani fac noi precizări: „E clar că părinţii nu ne spun tot ce ştiu"

Primele informații despre dispariția fetelor

Conform ISU Caraș-Severin, cele două tinere se aflau într-un autoturism și mergeau spre localitatea Bigăr, comuna Berzasca. 

Apelul a fost făcut puțin după miezul nopții de către un prieten al tinerelor, care a sesizat că acestea nu au mai ajuns și nici nu pot fi contactate.

Până la această oră, cele două persoane și mașina în care călătoreau nu au fost găsite. 

La căutări participă ISU-Secția Moldova Noua cu un microbuz cu 5 subofiteri, IJJ cu 4 subofițerii cu 1 Duster, IPJ cu 4 agenți, IJPF- 2 agenți, 1 pădurar, responsabilul cu paza la Ocolul Silvic Berzasca. La ora 6.50 a plecat și Salvamont cu o mașină și salvamontiști. 

Citește și: VIDEO- Localnicul care s-a desprins de echipele de salvatori pentru a găsi un ucrainean pierdut în munți, mărturii șocante: „Este mort, în apă!”

Al șaselea ucrainean rătăcit pe munte, găsit mort

În Ajun de Crăciun, autoritățile din Maramureș au început căutările celor 6 bărbați ucraineni. Doi dintre ei au fost găsiți rapid, alți doi au fost găsiți după aproape 3 zile de căutări, dar, din cauza condițiilor meteo severe, ultimii doi nu au mai putut fi salvați deloc.

"Ne-au încurcat foarte mult acei binevoitori care au dat relații care nu au coincis. Au fost zeci de ore de căutări, am cerut de la început calm, să fim lăsați să facem misiunea pentru că noi știm care e procedura. De multe ori, o informație greșită, care te pune pe drum, poate însemna întârzierea misiunii cu zeci de ore", a spus Dan Benga, pentru digi24.ro

Citește și: Salvamontiştii au căutat, timp de peste cinci ore, un bărbat care a sunat la 112 cerând ajutor


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si