Două tinere turiste și-au găsit sfârșitul într-un mod înfiorător! Fetele zăceau aproape decapitate, într-un cort! Ce s-a întâmplat cu adevărat la locul crimei

Două tinere scandinave de 24, respectiv 28 de ani au fost găsite moarte, cu gâtul tăiat, în satul turistic Imlil, din Munţii Atlas, în Maroc.

M.C.B., marți 18 decembrie 2018 , 14:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Louisa Vesterager Jespersen, în vârstă de 24 de ani, din Danemarca şi norvegianca Maren Ueland, în vârstă de 28 de ani, au fost găsite moarte, în satul turistic Imlil, din Munţii Atlas, în Maroc.

Un suspect a fost arestat după uciderea celor două femei scandinave, în Maroc, a afirmat Ministrul de Interne. Alte persoane au fost identificate şi bănuite să participe la actul criminal, au declarat oficialii marocani.

Tinerele au fost găsite într-o zonă montană izolată, la 10 kilometri de satul turistic Imlil din Munţii Atlas, cu semne de violenţă pe gât, cauzate de un dispozitiv de tăiere, a relatat Ministrul de Interne.

Mama lui Maren a declarat în presă că ”fetele luaseră toate măsurile de precauţie înainte de a se angaja în călătorie”. Ea a povestit că cele două se pregăteau să se întoarcă pentru a sărbători Crăciunul în familie.

Familia lui Vesterager Jespersen a fost complet şocată la aflarea cumplitei veşti, mai ales că au avertizat-o pe aceasta să nu meargă în Maroc, dată fiind ”situaţia haotică de acolo”.

”Am văzut că erau doi ofiţeri de poliţie la uşă, ştiam ce s-a întâmplat. Am clacat” a povestit mama lui Vesterager.

Cei dragi aşteptau venirea lor acasă de sărbători pentru a petrece Crăciunul împreună.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si