"Am alunecat, vedeti cum ii soseaua a fugit fata de numa, ca si sania, aici nu a fost dat cu antiderapat deloc", a spus un sofer.

Mare noroc a avut  soferul roman, chiar daca a ramas incarcerat in urma impactului, el a fost scos de salvatori teafar si nevatamat.

Petru Jusca -ISU Bistrita-Nasaud: S-au eliberat victimele incarcerate  una ramanad la fata locului fra probleme deosebite,cealalta s-a predat la echipajul saj

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Soferul din Republica Moldova  a fost preluat de  medicii de pe ambulanta, dar pentru ca era  intr-o stare foarte grava s-a cerut ajutorul unui elicopter SMURD pentru a-l transporta cat mai repede la spital

Tudor Tiberiu -medic SMURD Bistrita-Nasaud: Unul dintre soferi are o stare generala grava un politraumatism sever provocat de un accidnet de circulatie, a fost preluat de elicopterul de la Targu Mures si va fi dus la centrul de trauma.

Pasul Tihuta pare sa fie  o capcana pentru soferi, aici se intampla multe accidente. Soferii sunt nemultumiti de  cum este intretinuta soseaua in aceasta zona.

Din cauza accidentului ,circulatia in zona a fost oprita mai bine de trei ore iar pe ambele  sensuri de mers s-au format coloane de masini  de aproape   6 kilometri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si