Dovada ca Diana Belbita clacheaza in momentele importante! Inainte sa fie eliminata de la Exatlon, „Printesa razboinica” a fost invinsa in partidele in care a luptat pentru titlul MMA!

Palmaresul din MMA este dovada ca Diana Belbita clacheaza in momentele importante, acesta fiind invinsa in doua partide cruciale.

Matei Vaihan, joi 19 aprilie 2018 , 21:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Istoricul partidelor din MMA reprezinta dovada ca Diana Belbita clacheaza in momentele importante. „Printesa Razboinica”, care a fost eliminata recent de la Exatlon, intr-o faza avansata a concursului, are in palmares 13 partide la MMA, din care 9 sunt victorii, iar 4 reprezinta infrangeri.

Diana Belbita clacheaza in momentele importante. Cristina Stanciu a invins-o in 2015

Din cele 13 partide, doua au fost pentru titlul la categoria musca, cea la care a concurat Belbita. Pe 15 iunie 2015, Belbita s-a luptat pentru centura de la „Romanian Xtreme Fighting 18” cu Cristina Stanciu, care a invins-o in prima repriza, dupa doar 2 minute si 41 de secunde de lupta.

Diana Belbita clacheaza in momentele importante. S-a predat in nici doua minute in fata unei frantuzoaice

Un alt meci care reprezinta dovada ca Diana Belbita clacheaza in momentele importante este cel din 16 septembrie 2017, cand Faimoasa de la Exatlon a jucat cu titlul pe masa in finala de la „Superior Fighting Championship 18”. Adversara lui Belbita a fost o frantuzoaica, Iony Razafiarison, care a invins-o pe Belbita dupa doar 1 minut si 41 de secunde.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si