Dovada ca gravida sinucigasa si sotul ei erau saraci lipiti pamantului! Familia femeii care s-a aruncat cu copiii in fata trenului a primit un ajutor financiar din partea Guvernului, fiind pe lista celor mai sarace din Romania!

George, sotul Alexandrei Braunstein, a incasat 800 de lei pentru ca familia sa era nevoiasa.

Matei Vaihan, vineri 18 august 2017 , 21:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexandra Braunstein s-a aruncat in fata trenului, in halta Branesti, alaturi de cele trei fiice ale sale, socand intreaga tara. Femeia era gravida si s-a speculat ca dorea sa avorteze, tocmai pentru ca situatia financiara a familiei sale era una precara. „Îmi pare rău, nu mai suportam”, a fost scris pe biletelul de adio gasit la Alexandra. Intr-adevar, ea era casnica, iar sotul, George, era singurul care intretinea familia.

Alexandra si George Braunstein au avut mereu probleme cu banii. In 2008, familia lor se afla pe lista celor mai sarace din Romania, primind un ajutor de 800 de lei, din partea Guvernului Tariceanu. Numele sotului Alexandrei apare in Monitorul Oficial, dupa o ordonanta de urgenta prin care s-a infiintat un Fond National de Solidaritate, familiile nevoiase urmand sa fie ajutate financiar.

„În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 5 alin. (1) lit. e) şi alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 118/1999 privind înfiinţarea şi utilizarea Fondului naţional de solidaritate, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 366/2001, cu modificările ulterioareSe aprobă acordarea unor ajutoare financiare în sumă totală de 1.914.230 lei, din creditele bugetare aprobate cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse pe anul 2008, familiilor şi persoanelor singure prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre”, se arata in actele oficiale. Atunci, familia lui George Braunstein a incasat suma de 800 de lei, poentru a-si ameliora situatia financiara.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si