Carmen de la Sălciua și Cosmin Isailă par mai fericiți ca niciodată. Artista a divorțat oficial în urmă cu mai bine de o săptămână, așa că acum nu mai este o femeie cu verighetă pe mână. Pentru că nu se mai ferește să își arate dragostea față de iubitul ei, cea mai sexy și apreciată artistă de muzică de petrecere a făcut publică o fotografie în care îl sărută cu pasiune pe partenerul ei actual.

Carmen de la Sălciua a băgat și o inimioară în descrierea fotografiei în care îl sărută cu multă dragoste pe Cosmin și, cu siguranță, se referă la focul din inimile lor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Prietenii virtuali au primit cu mult entuziasm această dovadă de iubire, de mult așteptată. "Sunteți superbi, vă dorim multă fericire!"/ "Un cuplu frumos și minunat, multă fericire și iubire!"/ "Felicitări!!! Sunteți frumoși împreună 😍😍😍 multă fericire și tot ce vă doriți!"/ "Ce frumoși! Vă iubeeeeeeeesc!"/ "Felicitări! Să fiți sănătoși și fericiți împreună!"/ "Ce frumoși sunteți! Bravo, trăiți-vă iubirea și nu țineți cont de nimeni!"/ "Cei mai frumoși, vă stă minunat împreună.

Carmen după ploaie a venit soarele în viata ta!"/ "Eu nu înțeleg de ce se face atâta caz pe viața ei personala. Ea e solistă, cântăreață, interpretă de muzică populară, nu a devenit persoană publică datorită relațiilor ei (spre deosebire de altele). Plus că are banii ei, nu a cerut nimănui, e independentă, se descurcă și singură. Eu zic că ar trebui să ne dăm cu părerea legat de ce trebuie, și anume, de faptul că femeia are o voce de vis!"/ "Fiecare om e liber să își caute fericirea.
Felicitări ție Carmen pentru că ai avut curajul să rupi o relație și să începi alta alături de un om care iți dăruiește pacea și fericirea de care ai nevoie!"/ "Ooo..... poză de revista ❤️💙mă bucur că ești fericită și ți-ai găsit fericirea lângă Cosmin!"/ "Nu contează comentariile răutăcioase atâta timp cât tu ești fericită! TU faci alegeri în viata ta... nu oamenii care își dau cu părerea! Ma bucur ca ești fericita!"/ "Sunteți frumoși, deosebiți, să vă iubiți întotdeauna! Tu ești o femeie frumoasă și deosebită cu siguranță Cosmin este mândru de o așa femeie lângă el!", sunt doar câteva comentarii din sutele primite de Carmen de la Sălciua.

Citeste si: Momente de panică pentru Jador! I s-a făcut rău la aeroport şi nu a mai putut să se ţină pe picioare! Vezi ce probleme are artistul! EXCLUSIV

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Carmen de la Sălciua și Cosmin Isailă și-au început povestea de iubire în urmă cu câteva luni.

In ziua de Paște, artista a făcut publică prima poză împreună cu Cosmin. „După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, spune Carmen despre relația cu Cosmin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si