Dr. Adina Alberts prezintă cea mai simplă modalitate de sterilizare a alimentelor! ”Este cu baterii, o puteți avea în geantă”

Dr. Adina Alberts prezintă cea mai comodă modalitate de sterilizare, inclusiv pentru alimente.

Author: Radu Constantin vineri 27 martie 2020 , 08:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dr. Adina Alberts prezintă o soluție rapidă și extrem de comodă pentru sterilizarea alimentelor precum și a oriăror alte obiecte care vin din exterior. Medicul spune că lampa cu ultraviolete C, folosită înclusiv în sterilizarea sălilor de operații, este o soluție pe care până acum autoritățile au ignorat-o.

”Este bine știut cât de folositoare sunt lămpile UV în sterilizarea sălilor de operații. Simplu, eficient, ieftin și rapid. De ce nu se utilizează în România în lupta cu COVID-19? De ce nu există lămpi mobile cu UV-C peste tot în spațiile destinate întrunirilor, în magazine, în farmacii, în spitale sau în policlinici!
Există și varianta foarte simplă, de uz casnic, sub forma unui bec, pe care dacă îl atașați la o veioză, veți avea la îndemăna mereu, cea mai eficientă armă de sterilizare, și anume fascicolul de raze ultraviolete de tip C. Sau există varianta lămpilor cu baterii, precum cea descrisă în materialul video.
Conform celor mai noi studii, lumina UV-C este inofensivă pentru om, dar germicidă pentru bacterii, fungi și virusuri, inclusiv pentru noul corona”, spune Dr Adina Alberts. 

Citeste si: Cum trebuie să lupți împotriva coronavirusului? Sfaturi de la Adina Alberts!

Adina Alberts: ”Se îndreaptă lumina timp de un minut către produs”

Medicul a postat și un clip pe contul ei de socializare prin care explică cum funcționează lampa UV-C portabilă.

”Această lampă este cu baterii, portabilă, o puteți avea în geantă cu dumneavoaastră, oriunde mergeți. Puteți să sterilizați suprafețe, puteți să sterilizați scaune, fotolii, haine, pantofi, orice. Inclusiv produsele alimentare pe care le luați din magazine.

Există produse alimentare, evident, după cum bine știți, care nu pot fi spălate, puse sub jet de apă sau terse în vreun fel. Și atunci folosim această lampă. Pur și simplu îndreptați fasciculul luminos cu ultraviolete C către produsul pe care vreți să-l sterilizați și îl plimbați în acest mod, timp de un minut, pe fiecare față a acestui produs. În acest mod puteți avea siguranța că ați introdus în casă produse curate”, a mai spus Adina Alberts.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de... Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de COVID. Unde s-a luat această decizie
spotmedia.ro
Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul
spotmedia.ro
Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video) Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video)
b1.ro
Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea,... Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si