Dr. Felix Hair Implant - clinica din București, ultraspecializată în implant de păr prin tehnica Q-FUE!

Dr. Felix Hair Implant este deja o clinic hipercunoscută pentru publicul român, în special pentru românii ce se confruntă cu alopecie. Vorbim de profesionalism până la cele mai mici detalii căci medicii ultraspecializați în transplant de păr Q-FUE activează și în clinici de prestigiu din Amsterdam, Paris și chiar Geneva.

Author: Andreea Stoica marți 12 ianuarie 2021 , 17:32

Dr. Felix Hair Implant
Dr. Felix Hair Implant
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Acum, în 2021, orice român poate beneficia de implant de păr prin tehnica Q-FUE la prețuri accesibile.

Standardele calității domină tot ce înseamnă piața cu care românii sunt deja obișnuiți, ajungând să vorbim despre standarde internaționale, calitate deplină până la cele mai mici detalii.

Recuperare rapidă și fără cicatrici!

Tehnica Q-FUE de implant par înseamnă recuperare imediată, fără cicatrici sau dureri pe perioada intervenției sau post intervenție. Mai mult decât atât, rezultatul este unul 100% natural. Având în vedere aceste lucruri, am putea spune că fiecare transplant de păr realizat la Dr. Felix Hair Implant este o operă de artă. Asupra să își pun amprenta medici ultraspecializați ce au deja un portofoliu vast de realizări.

Tehnica Q-FUE (Quality Follicular Unit Extraction) este minim invazivă, motiv pentru care recuperarea este imediată, iar părul implantat va arăta la fel ca cel natural. Mai multe detalii în acest sens pe drfelixhairimplant.ro.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de implant de păr la Dr. Felix Hair Implant?

Oricine poate beneficia de implant de păr la Dr. Felix Hair Implant, fiind un serviciu destinat atât publicului feminin, cât și publicului masculin. Prima consultație este gratuită și poate fi realizată și online. Potențialul pacient poate trimite către clinică câteva poze cu problema sa, pentru a primi ulterior estimarea de timp a intervenției și o cotație de preț.

Dacă totul este convenabil pentru ambele tabere, alături de medicul specialist în Q-FUE va fi pusă la punct strategia de tratament. Va urma apoi intervenția în sine: tunderea zonei occipitale și recoltarea grafturilor (rădăcinile de păr). Fiecare fir va fi extras individual, fără dureri sau tăieturi așa cum se întâmplă prin procedeul Strip. De aici derivă și refacerea cu mult mai rapidă, fără să mai fie nevoie de o perioadă aferentă vindecării cicatricilor.

Atunci când începe implantarea manuală a grafturilor, firele de păr vor fi amplasate în unghiul dorit. Vor fi vizate doar zonele afectate de alopecie. Mai multe detalii în acest sens găsiţi direct pe drfelixhairimplant.ro. Din nou amintim de faptul că personalul clinicii poate oferi suport și sfaturi utile, consultații gratuite pentru cei ce doresc pe viitor un implant de păr cu tehnica Q-FUE.

În cadrul site-ului oficial drfelixhairimplant.ro există o mulțime de poze cu pacienți înainte și după implantul de păr. Sunt de mare ajutor pentru cei ce vor să aibă o certitudine cu privire la profesionalismul medicilor din cadrul acestei clinici.

Dr. Felix Hair Implant, pe lângă implant de păr, realizează și implant de sprâncene, de barbă și chiar de mustață. Informații exacte despre fiecare serviciu în parte regăsesc clienții interesați în cadrul site-ului oficial.

Pentru contact, clienții pot folosi formularul de contact disponibil pe site sau pot lua legătura cu experții în domeniu:

Șoseaua Nordului, număr 102 G, Sector 1, București

0720 254 368

0749 260 204

[email protected]

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si