Dupa un meci entuziasmant in Giulesti, la care Valentin Dragnea a asistat impreuna cu noua lui sotie, Gina, fiul sefului Camerei Deputatilor si-a anuntat echipa ca va oferi o prima de 300 de lei fiecarui jucator care a intrat pe teren in meciul cu Rapid. Cu doua zile in urma, Turris Oltul Turnu Magurele, echipa din liga a treia, a invins Rapid Bucuresti in 16-imile Cupei Romaniei. Meciul s-a lasat insa cu incidente atat la inceputul sau, atunci cand partida s-a intrerupt din cauza fumigenelor aruncate pe teren cat si la final, cand Dragnea Jr a fost apostrofat de cativa suporteri

anti-PSD, care i-au spou acestuia ca s-a facut patron „cu banii furati de tata”.

Informatia l-a luat prin surprindere chiar si pe Erik Linkar, antrenorul echipei. „Am avut prima de 300 lei? E ceva. Conteaza si banii astia”, a declarat Erik Linkar la Telekom Sport.
Valentin Dragnea este un patron extrem de bine vazut de „angajatii” lui si asta pentru ca nu se baga prea mult la echipa. Marian Constantinescu, jucator si antrenor secund la Turris, are numai cuvinte de lauda despre Dragnea Jr.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Nu exista presiune din partea lui Valentin Dragnea. Dansul sustine financiar echipa si vine la meciuri ca simplu spectator. Avem conditii bune de pregatire, iar noi trebuie sa ne facem treaba pe teren. Din ce am observart, este un tip educat, care a inteles ca in fotbal trebuie sa lasi profesionistii sa se ocupe de bunul mers al echipei. Nici vorba sa copieze modelul lui Gigi Becali la FCSB”, spunea Constantinescu pentru ProSport.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si