Nurgül Yeşilçay, renumita actriță turcă, în vârstă de 43 de ani, revine în casele românilor cu „Gulperi”, personajul central al producției, cu un rol puternic, impresionant, care va stârni empatia și dragostea fanilor de pretutindeni.
Nurgül Yeşilçay este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe, iar zecile de roluri interpretate, în nenumărate producții de televiziune, dar și pe marile ecrane, descriu talentul unic, inegalabil, al acesteia.

Citeste si: Mircea Badea, despre șansele Vioricăi Dăncilă să câștige alegerile prezidențiale

Interpretarea magistrală a talentatei Nurgül Yeşilçay, în rolul Gülperi, acordă un farmec desăvârșit producției, care va cuceri publicul telespectator.

„Dragoste și pedeapsă”, „Furtuna pe Bosfor” și „Kösem”, difuzate la Kanal D, seriale care au avut-o în prim-plan pe frumoasa Nurgül Yeşilçay, sunt doar trei dintre producțiile fenomen care au făcut înconjurul lumii, și care vorbesc, fără echivoc, despre talentul inconfundabil, al actriței.

Dragoste absolută- „Gülperi” – povestea unei mame care luptă să își țină copiii lângă ea, din 27 noiembrie, ora 20:00, la Kanal D

Din 27 noiembrie, Nurgül Yeşilçay este Gülperi, mamă a trei copii, o femeie frumoasă și extrem de ambițioasă, care are neșansa de a trăi într-o societate tradiționalistă, inflexibilă, o lume a bărbaților.
În „lumea” lui Gülperi, visurile sunt aproape imposibil de realizat, mai ales ca femeie și mamă a trei copii.

Ambițioasa Gülperi luptă cu îndârjire să câștige bătălia în fața destinului potrivnic, iar lupta ei, în a-și păstra copiii lângă ea, este necontenită.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: METEO. Când vine iarna peste România. Prognoza ANM pe următoarele două săptămâni

Obligată de tatăl ei să renunțe la studii, pentru a fi femeie de casă și, ulterior, forțată să renunțe la dragostea vieții ei, Gülperi ajunge, în mod dramatic, în postura de a rămâne fără copiii ei.

Dragoste absolută - „Gülperi” – povestea unei mame care luptă să își țină copiii lângă ea, din 27 noiembrie, ora 20:00, la Kanal D

O situație halucinantă o trimite pe Gülperi direct în închisoare, iar de aici și până la a-și pierde copiii, este doar un pas. Calvarul începe; Gülperi este devastată, copiii distruși. Fără mamă și tată, cei trei copii ajung în grija bunicilor paterni, însă aceștia nu iși iubesc nora, iar Gülperi se simte mai singură ca oricând. La ieșirea din închisoare, Gülperi trebuie să dea piept cu o serie de încercari teribile, însă nu renunță la misiunea ei, aceea de a-și recăpăta propriii copii.

Citeste si: VIDEO| Ursul care a agonizat 18 ore pe șosea, chinuit după greșeli în lanț! Cum a decurs procedura de intervenție și de ce a durat atât

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Nu pierdeți, din 27 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, o poveste unică, plină de emoție și curaj – „Gülperi”, cu Nurgül Yeşilçay în rolul principal.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si