Dragoste la prima vedere, în gara din Vinţu de Jos, încheiată în pușcărie pentru ambii amorezi

Un bărbat, recidivist și o femeie au fost condamnați la închisoare cu executare, pentru că au tâlhărit un bărbat în parcul din Vințu de Jos.

Author: A.N.C vineri 25 ianuarie 2019 , 19:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Nicolae Savu, alături de prietena sa de drum, Crucița Gabor și Eugen.G.C., s-au cunoscut în gara din Vințu de Jos și de acolo s-au dus direct la barul din localitate. După ce au băut pe banii lui Eugen, cei doi proaspeți ”prieteni” l-au bătut cu pumnii și picioarele și i-au furat aproximativ 800 de lei, un radio, un telefon mobil, o geacă de trening și ceva alimente.

Povestea unei prietenii formată pe peronul gării din Vințu de Jos s-a terminat după gratii pentru cei doi tâlhari și în spital pentru victima lor.

Nicolae Savu, Gabor Cruciția și Eugen G.C. s-au întâlnit în 27 iunie 2018, seara, în gara din Vințu de Jos. Deși nu se cunoșteau, cei trei s-au împrietenit rapid și au mers la barul din localitate pentru a servi un păhărel.

Citeste si: Nea Ilie e vedetă pe internet, după ce a fost filmat în timp ce patina pe gheața din sat

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, Eugen G.C. s-a oferit să plătească pentru toată consumația din seara respectivă. În jurul orei 3.00,

a ieșit afară din bar alături de proaspăta sa prietenă, Crucița Gabor și s-au îndreptat spre parcul din localitate.

La scurt timp, după ei a venit și Nicolae Savu, care l-a atacat pe bărbat cu pumnii. Nici Crucița nu a stat prea mult pe gânduri și a început și ea să îl lovească pe bărbat. Cei doi l-au lovit cu pumnii și picoarele în timp ce acesta striga după ajutor, rezultă din rechizitoriul întocmit de procurori.

Cei doi au luat de la bărbat aproximativ 800 de lei și un telefon mobil. După ce l-au tâlhărit pe bărbat, inculpații s-au întors la bar. Continuarea poveștii pe alba24.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si