Un bărbat din Columbia a șocat o lume întreagă, după ce a anunțat că s-a logodit cu o păpușă din cârpe. Bărbatul susține că logodnica lui este „ însărcinată ” pentru a treia oară!

Cei doi au deja un fiu și o fiică, ambii din cârpe. Fericitul cuplu așteaptă acum cel de-al treilea „copil”, care se va numi Sammy.

Citește și: Dragostea nu are limite. O bunicuță și soțul ei mai tânăr cu 37 de ani decât ea vor să facă primul lor copil: „Nu putem decide de cine ne îndrăgostim”

Internauții sunt șocați de relația celor doi

Într-un videoclip recent, care a adunat peste 120.000 de vizualizări și 2.194 de like-uri, bărbatul s-a filmat cu Natalia, purtând tricouri asortate pe care scria “Papa de Sammy” și “Mama de Sammy”.

Într-un alt videoclip împărtășit în mediul online, celor 70.000 de urmăritori ai săi, fericitul cuplu a organizat un baby shower.

Citește și: Dans lasciv într-un club din Capitală! După petrecerea organizată de 8 martie, la care au participat și minori, polițiștii au început o anchetă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Oamenii din mediul online nu mai au cuvinte și se amuză teribil pe seama postărilor bărbatului. 

„Felicitări. Un nou membru în familie”, a scris cineva.

O tânără l-a întrebat: “Naștere naturală sau cezariană?”

Citește și: Horoscop 11 martie 2023. Trei dintre zodii vor trece prin momente grele

„Felicitări frate, aș vrea să fiu atât de norocos”, a spus altcineva.

Bărbatul se confruntă zilnic cu păreri diverse cu privire la relația lui cu Natalia.

Citește și: Sebastian, românul dat dispărut în ianuarie în Thailanda, a fost găsit fără suflare. Trupul său a fost găsit fără picioare

„Dacă nu ar fi fost păpușile, aș fi fost mai singur decât oricine altcineva. Măcar am ceva. Cu Natalia mea mă uit la televizor și vorbim despre orice. Nu știu cât de mult o iubesc, am rezistat tot anul acesta cu ea” , a spus bărbatul, după ce oamenii au comentat fiecare aspect al relației lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si