Telenovela barbatului casatorit, in acelasi timp, cu 3 femei, incepe cu Maria- prima sa iubire. Femeia, care lucreaza ca femeie de serviciu,  povesteste despre dragostea cu nabadai pe care a avut-o cu sotul ei si recunoaste ca nici acum nu l-a uitat. Asta desi a ars toate pozele cu el.

Cunoscand foarte bine arta seductiei, barbatul a convins-o, intr-un final, pe Maria sa-i devina prima sotie.

Cei doi s-au casatorit si au impreuna 3 copii. Totul a mers ca-n basme,  pana cand barbatul a fost condamnat pentru un furt prostesc.
La scurt timp de la eliberare, omul s-a despartit de prima nevasta, dar fara acte legale. Omul avea ganduri mari.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dupa 5 ani s-a casatorit cu a doua sotie. S-a despartit si de aceasta, iar in cele din urma s-a insurat cu o alta femeie din Navodari.   De niciuna dintre neveste nu s-a despartit insa in acte.

Actuala sotie a barbatului spune ca omul nu a divortat de primele doua din motive finainciare. N-ar fi vrut sa plateasca Mariei pensie alimentara pentru cei 3 copii.

Reprezentatnii de la starea civila ne dezvaluie  cum a putut acest barbat indragostit  sa aiba 3 sotii in acelasi timp. El a mintit, practic,  ca nu a mai fost insurat niciodata.

Abia de curand, datorita noului sistem informatic, inspectorii pot depista oamenii care vor sa se casatoreasca, fara sa divorteze de partenerul anterior.

Reporterii Kanal D au incercat sa dea de acest iubaret misterios care le-a frant inimile celor 3 neveste.

Omul nu a fost insa de gasit pe nicio cale. Procurorii constanteni l-au trimis in judecata  pentru bigamie. In curand instanta va stabili primul termen in acest dosar cu nabadai. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si