Artista a povestit ca a fugit de multe ori de acasa din cauza tatalui ei si ca a avut noroc cu bunicii ei.

Am fugit de acasa de multe ori. Bunicii erau singura mea scapare, pentru mine, acasa era iadul, raiul era la tara, la bunici.(...) Nu am vrut sa fiu ca mama, sa suport batai si jigniri. Am fost foarte categorica in privinta asta.

Mi-am acceptat copilaria si consider ca ce am dobandit acum e ca o rasplata a ceea ce am trait in trecut. Acolo sus, undeva, exista un Dumnezeu pentru toata lumea. Eu am fost iubita si ocrotita de Dumnezeu”, a povestit artista.

Ea a adaugat ca tatal ei se impunea de fiecare data prin forta:" Ce sa poata sa faca un copil, o fetita de 11 ani in fata unui adult, care se impunea prin forta. Nu puteam sa fac nimic.(...) Acum, gandindu-ma retroactiv, ma gandesc chiar si eu de unde am avut forta aia sa plec singura, noaptea, la 60 de km de Pitesti."

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Totodata, Emilia Ghinescu a povestit ca, daca ar putea sa se intoarca in trecut, nu s-ar mai casatori asa devreme:" Daca as da timpul inapoi, nu m-as mai marita aşa de devreme, nu as mai face acte, omul, cand faci acte cu el, crede ca iti e un fel de proprietar”, a marturisit artista,

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si