Printre acesti "ghinionisti' se numara si Loredana Jianu. La 27 de ani este practic captiva in propriul corp, fiind incapabila sa se hraneasca singura sau sa bea apa. Problemele ei se trag inca din copilarie, atunci cand, bebelus fiind inca, anucleii bazali i-au fost afectati in urma unui icte fizilogic netratat corespunzator. Pe langa asta, Loredana a fost lovita si de o stenoza de canbal cervical la C2, problema ce nu a fost diagnosticata la timp.

S-a aflat de ea in 2006, cand deja era tarziu.

Efectele acestor probleme ale ei sunt urmatoarele:

- Tetrapareza spastica dobandita
- Sindrom distonic
- Hipotomie musculara
- Diskinezie musculara
- Dizartrie

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Cu alte cuvinte, Loredana nu se poate deplasa, nu poate vorbi normal si are tot timpul nevoie ca cineva sa ii fie alaturi.

Sistemul medical precar din Romania, dar si lipsa banilor a facut ca ea sa nu fie diagnosticata corect decat dupa ce a primit o trimitere in Franta, iar recomandarea medicilor de aici a fost operarea de urgenta. De atunci, ea a inceput o lupta continua pentru a duce o viata normala.

Tanara, orginara din localitatea Gradinile, judetul Olt si-a spus povestea pe blog, acolo unde isi tine la curent prietenii si oamenii care o ajuta cu rezultatele tratamentelor pe care le face.

Pentru a reusi sa duca o viata normala, Loredana are nevoie si de ajutorul nostru, iar orice donatie, cat de mica, poate fi pentru ea un pas urias inainte.

AICI ai conturile in care poti dona pentru Loredana:

Titular: Jianu Florina-Loredana

Cont LEI: RO92BRDE170SV36447131700
Cont EURO: RO74BRDE170SV52688201700

SWIFT: BRDEROBU 

SUCURSALA: BRD, CRAIOVA, CALEA BUCURESTI, BLOC R2

AICI ai blogul ei in care ii poti afla toata povestea Loredanei Jianu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si