Drama neștiută a Războinicului Alex Stoica de la Exatlon. Și-a îngropat tatăl chiar de ziua lui! "A fost o durere foarte mare"

Alex Stoica a stat de vorbă cu noul antrenor al echipei Războinicilor și i-a mărturisit drama din viața lui.

Author: Andreea Ciobanu duminică 27 ianuarie 2019 , 12:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Războinicul Alex Stoica de la Exatlon și-a pierdut tatăl în urmă cu câteva luni. Bărbatul a murit pe 30 august, de Sfântul Alexandru, și a fost înmormântat chiar de ziua de naștere a concurentului din echipa albastră, 3 septembrie, ziua în care el a împlinit 26

de ani.

Alex Stoica de la Exatlon și-a înmormântat tatăl în urmă cu câteva luni

"În urmă cu câteva luni mi-am pierdut tatăl. Părinții mei au divorțat când eu aveam 2-3 ani, am crescut cu mama, mătușa și bunica. Degeaba a încercat mama să îi țină locul tatălui meu. A fost o durere foarte mare! Știu că mă privește de sus și are încredere în mine. Am vrut să ajung la Exatlon și pentru tata!", a declarat Războinicul Alex Stoica.

Citeste si: Mario Fresh, glumă la adresa lui Giani Kiriță și a Războinicilor

Giani Kiriță a fost foarte impresionat de povestea de viață a lui Alex Stoica. Crescut fără tată, Giani Kiriță știe prin ce a trecut elevul lui din echipa Războinicilor. După ce i-a aflat toată povestea, Giani l-a încurajat și l-a strând în brațe, spunându-i că trebuie să lupte din răsputeri la Exatlon pentru a-și face părintele mândru.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si