Drama pentru Monica Tatoiu! Femeia de afaceri a suferit o pierdere grea in familie: "A plecat dintre noi un tanar minunat! Nasul nostru de aniversare la 25 de ani! 39 de ani, manager de top"

Monica Tatoiu a anuntat cu tristete disparitia unui prieten drag, care s-a stins la doar 39 de ani.

Petru Luca, luni 07 mai 2018 , 21:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cunoscuta femei de afaceri Monica Tatoiu (61 de ani) a suferit sambata o grea pierdere prin disparitia unui prieten drag. "A plecat dintre noi un tanar minunat. A plecat spre mai bine. Noi cei ramasi suntem orfani de Bunatate si Intelepciune!", a anuntat Tatoiu pe contul ei de Facebook. Ulterior, printre multimea de mesaje de condoleante pe care le-a primit, vedeta a publicat si numele persoanei care a murit.

"Mihai Sasu. Nasul nostru de aniversare la 25 de ani. Un manager de top, 39 de ani", a scris Monica Tatoiu. In ciuda diferentei de varsta, Monica Tatoiu si Mihai Sasu erau foarte apropiati, barbatul - manager de renume - fiind o capacitate in domeniul bancar. 

Aflata la a doua casnicie, Monica Tatoiu este casatorita de 35 de ani cu Victor, cu care are un baiat, Victor, student la mai multe facultati in strainatate.  

 

Te-ar putea interesa si