Carmen provine dintr-o familie modesta. A facut sacrificii mari pentru a urma liceu de Muzica din Alba Iulia. Chiar dacă i-a fost greu nu a renunţat, din contră s-a ambiţionat şi a învăţat mai mult! Iar, dupa nopti nedormite, multa munca si chin, scena s-a aprins si pentru ea! Carmen Racolta a devenit Carmen de la Salciua! Acum nu mai este o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume.

Carmen de la Salciua si-a deschis sufletul si a vorbit despre drumul ei către succes. "Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine. Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa incat nimeni nu îmi putea lua visul asta... nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi ma luptam sa fiu printre cei mai buni. Dupa terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început sa cant la nunţi, la petreceri.. A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea! Asta s-a şi întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume.

Minunea asta îi aparţine lui Dumnezeu şi ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cântecului şi sa îl împărtăşesc cu toată lumea care ma iubeşte şi ma asculta!", a declarat Carmen de la Salciua pentru heynews.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Artista a mostenit talentul muzical de la tatal ei. "Pasiunea pentru muzică vine de la părinţii mei, mai ales de la tata, deoarece el are studii în acest domeniu, a cantat şi i-a placut foarte mult acest lucru. El a fost muzicant, solist vocal, a castigat nenumeroase premii, a participat la "Cantarea Romaniei", unul dintre cele mai importante concursuri de pe vremea lui", a mai spus Carmen de la Salciua.

Carmen recunoaste ca i-a fost greu sa ajunga artista care este astazi, insa este mandra ca nu a facut niciun compromis pentru succes. "A fost greu! Nu am facut niciodată compromisuri... De asta ma bucur cel mai mult in viaţa, ca sunt un om demn, ca indiferent de situaţia mea de la începuturi, nu am alunecat pe panta asta care in general urmăreşte orice artist mai ales sexul feminin! Singurul compromis au fost nopţile nedormite, însă ele m-au făcut ceea ce sunt! Toată munca din nopţile astea, mi-au adus multe satisfacţii! Aaaa... mai e şi faptul ca am plecat de acasa de foarte tânăra, am lăsat in urma familia doar ca sa îmi urmez visul, dar ei au rămas acolo şi m-au susţinut! Îmi e greu ca totuşi e o separare, mulţi copiii nu sunt pregătiţi sa o facă sau cel puţin nu la o vârsta atât de frageda!", a mai declarat artista pentru sursa citata.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

In ultimii 3 ani, Carmen de la Salciua a format un cuplu de succes, atat pe scena cat si in viata de zi cu zi, alaturi de Culita Sterp. Păreau cuplul perfect, insă Carmen şi Culiţă au luat decizia de a merge pe drumuri separate si au divortat. "Asta e o parte destul de intimă! Am format un cuplu, într-adevăr oamenii ne-au iubit foarte mult împreuna, dar nu a fost suficient sa ne iubească doar oamenii! Ne-am despărţit. O despărţire vine la pachet cu multe reproşuri, neîncredere etc! A fost soţul meu, motivele divorţului sunt multe, nu vreau sa discut, nu îmi doresc sa îmi schimb starea de spirit! Ma aşteaptă lucruri frumoase, eu încerc sa fiu un om pozitiv, sunt convinsă ca acelaşi lucru îl face şi el. Viaţa nu înseamnă poze pe Facebook in care te simţi fericit. Viaţa înseamnă sa fii fericit!", a mai spus Carmen de la Salciua.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si