Drama prin care trece fetița de 11 ani din Sinaia în corpul căreia medicii au uitat comprese: "Mami, când închid ochii, îmi amintesc ce am pățit!" - Mama și tatăl ei, distruși!

O fetiță de numai 11 ani trăiește o adevărată drama după ce medicii din Sinaia au uitat mai multe bucăți de pansament în corpul ei în urma unei banale operații de apendicită.

Author: C.I.P. marți 29 ianuarie 2019 , 15:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fata s-a prezentat zilele trecute la Spitalul din Brașov acuzând dureri cumplite. Ulterior, bucăți din acele pansamente au fost eliminate, iar medicii au supus-o unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta toate resturile.

Medicii au declarat că micuța este în afara oricărui pericol și că în maximum două săptămâni va fi externată.

Totuși, părinții ei spun că fata a suferit traume psihice în urma acestui episod traumatic. "Îmi zice 'mami, când închid ochii, îmi amintesc ce am pățit'. Această traumă o va urmări toată viața. Sperăm să fie bine pe viitor. Acum se simte bine, analizele sunt în regulă și sperăm ca în două săptămâni va fi ok. O operație banală mi-a distrus fetița pe viață. Alesia nu va mai fi niciodată copilul și omul care era. Acest doctor care a operat-o n-ar trebui să mai profeseze niciodată.", a declarat mama fetei. 

Și tatăl fetei consideră că medicul din Sinaia trebuie să renunțe la meserie după greșeala comisă. "Acest om nu ar mai trebui să profeseze. Nicio măsea nu ar mai trebui să o scoată acest om. Nu ai voie să pui viața unui om în pericol cu așa ceva.", a spus tatăl.

Părinții au apelat la un avocat și vor să acționeze în instanță echipa care a realizat operația de apendicită din 2018.

Mai multe detalii la Știrile Kanal D de la ora 19:00!


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si