Drama prin care trece o adolescentă: leșină de fiecare dată când râde

Medicii n-au găsit încă un tratament pentru problemele sale de sănătate.

Author: K.B. miercuri 29 ianuarie 2020 , 15:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O adolescentă în vârstă de 15 ani, care locuiește în Indiana, SUA, se confruntă cu o problemă de sănăgtate mai puțin obișnuită. Medicii au diagnosgticat-o cu cataplexie. Această boală este o complicație a narcolepsie, boală care îi provoacă stări de leşin de fiecare dată când râde. Muşchii îi paralizează brusc atunci când trece prin emoţii puternice, iar în timpul căzăturii fata se poate accidenta foarte rău, potrivit dailymail.co.uk.

Citeste si: Bogdan Chetrariu, șoferul care a ucis-o pe jandarmerița din Suceava, judecat pentru omor şi tentativă de omor

Citeste si: Localitatea din România în care ninge ca în povești! Imagini senzaționale

Citeste si: Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament pe alegerea primarilor în două tururi

De asemenea, din cauza narcolepsiei, cunoscută şi ca boala somnului, Jordan Coomer doarme câte 20 de minute la fiecare 2 ore.

Coșmarul a început după ce a avut o banală infecție în zona gâtului, cu un an înainte ca medicii să îi spună că suferă de narcolepsie.
Chiar dacă fata a adormit la şcoală, chiar în timpul orelor de curs, cadrele didactice şi părinţii ei nu şi-au ridicat semne de întrebare, deoarece credeau

că acest lucru se datoarează pubertăţii.

Lucrurile s-au înrăutăţit un an mai târziu, când adolescenta a leşinat chiar de faţă cu părinţii săi, după ce a râs la o banală glumă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si