Tvy Puștiu nu avea tocmai o viață de familie fericită. Soția sa, femeia care se afla a volanul mașinii în momentul accidentului, acum internată în stare critică, voia să pună capăt relației. Rudele au mărturisit că se certau din cauza banilor.

Citeste si: Virgil Musta, avertisment despre începerea școlii. Cine poate face forme grave de coronavirus

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

„Este prea mare durerea în neamul nostru să vă spunem chestiuni atât de intime. Erau și probleme între cei doi, uneori din cauza banilor, ea voia mai mulți bani, alteori din cauza geloziei, Tavițu era iubit de fete, dar n-a înselat-o niciodată pe nevasta lui”, a spus o verișoară de-ale manelistului, potrivit Huff.ro.

Și-a filmat propria moarte: Tavy Puștiu a murit după ce mașina sa a fost lovită de un tren

Citeste si: Descoperire macabră! Medic legist, despre cadavrele celor decedati de covid-19: "Am văzut peste 20.000 de morți, dar..."

Acestea au fost ultimele clipe din viața lui Tavy Puștiu, cântăreț de muzică de petrecere din Ploiești. Sâmbătă după-amiază, se afla cu soția sa în mașină și se îndreptau spre casă atunci când au ajuns la trecerea ferată.

Deși în imagini pare că femeia s-a asigurat înainte de a trece, nimeni nu își explică de ce nu a văzut trenul

Cu doar câteva minute înainte să își piardă viața, Tavy Puștiu transmitea live pe o rețea de socializare, iar aceasta s-a sfârșit în momentul în care trenul a izbit mașina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si