Vulpița, fără inhibiții, surprinsă în ipostaze fierbinți

Vulpița s-a obișnuit cu camerele de filmat și a trecut la nivelul următor. A fost suprinsă în ipostaze intime și culmea, nu alături de soțul ei Viorel.

Author: Catalina Popa luni 17 august 2020 , 09:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lăsând la o parte orice inhibiții, Vulpița s-a lăsat filmată în timp ce întreținea relații intime cu un bărbat în timp ce altul îi filma și se amuza de situație.

Citeste si: Bombă în cazul Duduienilor. De ce a fost anulat parastasul de șapte zile al lui Emi Pian

La un moment dat, partenerul de ocazie al Veronicăi Stegaru o întreabă ceva legat de „activitatea” cu Viorel, cel mai probabil de când nu a mai avut o apropiere intimă de soțul său, întrebare la care Vulpița răspunde cu… „Nu știu!”.
Câteva secunde mai târziu, Veronica Stegaru îi comunică partenerului său… că partida devine dureroasă, însă bărbatul nu se oprește și continuă să-și vadă de treabă. Mai mult, Vulpița îi spune, la un moment dat, să nu mai filmeze și, dacă filmează, să nu posteze filmarea. „Nu mă mai filma”, îi spune Vulpița, aparent speriată de situație.

„O ștergi”, continuă Vulpița.

„Da, o șterg… (filmarea, n.r.)”, îi spune și bărbatul, nepăsător.

„Ah, ce mă doare…” continuă Vulpița.

„Ei, na…”, este replica bărbatului, cu aceeași nepăsare.

„Veronico, când mai vin la tine?”, o întreabă partenerul de amor pe Vulpița, potrivit Cancan.ro.

Adevărul gol-goluț despre Vulpița. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Viorel

Citeste si: Alegeri amânate din cauza pandemiei. Țara care se confruntă cu un nou val de coronavirus

Vloggerița Andra Constantin vine în apărarea fostei asistente de la Acces Direct și susține varianta acesteia, în care Vulpița ar fi fost bătută de Viorel. Mai mult, într-un vlog postat pe contul său de Youtube, martorul-cheie a povestit că a văzut chiar ea vânătăile din jurul ochilor Vulpiței, dar și de pe brațe: ”Acum o lună am cunoscut-o pe Veronica la magazinul Soniei Trifan, unde am machiat-o. Am avut ocazia să o întâlnesc de două ori. Vineri, 12 iunie, am primit un telefon de la Veronica plângând că este agresată. Mie nu mi-a venit să cred că ei oricum se ceartă non-stop. Și-a apropiat telefonul și mi-a arătat: ”Uite, se vede?”.

Citeste si: Copii și adulţi, împărtăşiţi cu aceeaşi linguriţă şi din acelaşi potir. La slujbă a participat și Marcel Ciolacu

I-am zis că se vede că e puțin umflată. Mi-a arătat mâna și piciorul drept. Nu mi se pare normal. Am rugat-o să tacă pentru că nu știi la nervi cum reacționează omul și unde lovește. Le-am spus jurnaliștilor printr-un mesaj că știm tot și că nu e normal ce se întâmplă. Le-au luat telefoanele. Telefoanele soților Stegaru sunt la jurnaliști și umblă în ele. Le-au închis conturile sau ne-au blocat pe noi. Nu e OK” a spus Andra, în vlogul său.
„M-a sunt apoi un alt jurnalist, care a încercat să îmi spună că Emily e de vină, că ea a îmbătat-o pe Veronica și că și-a bătut joc de ea. Petrecerea despre care se spune a avut loc sâmbătă seara, iar Veronica avea deja vânătăile, țin să menționez.

Eu pot să confirm că Veronica este vânătă la ochi. Am și o fotografie în care se vede. Mie îmi pare foarte rău de Veronica, chiar dacă ea a greșit în trecut. Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă, urme pe picior și pe mână, tot pe dreapta. A venit de la Călărași (n.r. – pentru a filma la un proiect) plânsă” a conchis vloggerița.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si