Stela este mama unei fetițe de 12 ani, iar în urmă cu 6 luni aștepta să devină mamă pentru a doua oară, de data aceasta avea un băiețel. Totul a fost în regulă până când a intrat în travaliu și s-a prezentat la spital. Atunci a început totul!

Stelei i s-a spus că i se va induce nașterea pe 12 martie, când avea deja 12 zile de întârziere.

În seara precedentă începuse să simtă contracții și a mers la Spitalul Basildon dimineața. I s-a spus să se întoarcă acasă și să se întoarcă în trei zile.

”Am suferit dureri din cauza contracțiilor, în ziua în care ar fi trebuit să mi se inducă nașterea, așa că am mers mai devreme la spital. Moașa mi-a spus că sunt alte priorități mai urgente decât ale mele, întrucât nu avusesem nicio complicație în timpul sarcinii. Am întrebat-o dacă aș putea măcar să vorbesc cu medicul. Ea a revenit 20 de minute mai târziu și a spus că-i pare rău, dar trebuie să mă întorc acasă. Aveam contracții și mai avusesem un copil înainte, astfel încât știam că aceste lucruri sunt adevărate. Am încercat să-i spun moașei că nu există nicio cale să nasc pe data de 15, deoarece asta ar fi însemnat să stau în travaliu timp de trei zile.

Aveam deja o întârziere de 12 zile și m-am gândit că mă vor ajuta să nasc”, a retrăit Stela clipele de groază prin care a trecut.

Drama Stelei, românca de 31 de ani, al cărui bebeluș a murit în burtă ”M-a trimis acasă cu niște paracetamol”

Însă românca spune că a plecat acasă pentru că avea încredere în medici, deși ea simțea că ceva nu era în regulă.

A doau zi, contracțiile s-au intensificat, iar Stela și soțul ei s-au întors la spital.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Am fost controlată de o moașă tânără și, în acest stadiu, mă simțeam gata să nasc și că nu vreau să mă întorc acasă. Contracțiile erau foarte puternice, dar ea a spus că nu sunt suficient de frecvente. Dacă le-aș fi spus că le am la intervale mai uniforme poate m-ar fi lăsat să stau. Am subliniat că trebuia să îmi fie indusă nașterea cu o zi înainte, dar ea era preocupată doar de cât de distanțate erau contracțiile. Am întrebat dacă există vreun risc pentru copil, întrucât întârziase, iar ea mi-a spus „este 100% bine, nu se va întâmpla nimic și totul va fi în regulă” și m-a trimis acasă cu niște paracetamol”, a povestit Stela despre a doua sa vizită la spital.

Citeste si: Povestea șocantă a unei fetițe nou-născute. A fost îngropată de vie și abandonată de părinți

Citeste si: O femeie a născut și a ascuns bebelușul într-o valiză. Micuțul a fost găsit mort. Ce s-a întâmplat

Drama Stelei, românca de 31 de ani, al cărui bebeluș a murit în burtă ”Doctorul a spus că îi pare rău, dar copilul nu mai este și a părăsit imediat camera ”

Și a plecat din nou, încrezătoare în spusele celor din spital. Însă durerile erau tot mai mari și spre seară, în aceeași zi, Stela s-a dus din nou la spital.

”Când a venit doctorul, a întrebat când mi s-a rupt apa și i-am spus că nu am observat când s-a întâmplat. Am spus că am fost de două ori și nu am fost trimisă la medic. Asistenta a spus că îi pare foarte rău, dar nu era suficientă apă și că bebelușul meu nu mai este în viață. Am început să urlu și să plâng, spunând că asta nu este posibil. Am întrebat dacă nu se poate face cezariană, pentru a vedea dacă mai este în viață, deoarece poate că inima lui tocmai se oprise. Doctorul a spus că îi pare rău, dar copilul nu mai este și a părăsit imediat camera”, a mai spus românca. Femeia a povestit apoi, noaptea de coșmar pe care a trăit-o apoi și care cel mai probabil o va marca pentru tot restul vieții.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

”Să treci prin durerile nașterii știind că copilul tău este mort este cel mai rău lucru pe care ți-l poți imagina și cel mai oribil lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Împingeam și speram că copilul meu era în viață. Am avut copilul în mine și eram atât de fericită că îl voi avea în brațe. Trebuia să fim binecuvântați cu un băiețel. Atunci când a trebuit să iasă fără suflare a fost iadul. Mi-au înmânat trupul lui mic și m-am bucurat să-l pot ține pe micuțul meu Lucas. L-am ținut într-un pătuț, lângă mine, până dimineața. În ciuda a tot ceea ce mi-au făcut, nici măcar nu l-au spălat. Am simțit un cuțit în inimă”, a povestit românca Stela Ernu pentru https://www.standard.co.uk, citat de ziarulromanesc.net

Conducerea Spitalului Universitar Basildon a lansat o anchetă privind moartea copilului, însă după șase luni de la drama care i-a marcat, soții Ernu încă așteaptă răspunsuri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si