Fost șef de penitenciar și fost procuror, Gheorghe Bălășoiu încasează astăzi o pensie de 73890 lei brut/lună (66701 lei net/lună), prima într-un clasament al pensiilor din România. Bătrânul care locuiește în Pitești a suferit enorm în 2016, când băiatul său, Mircea, a murit neașteptat, la 49 de ani. Iată ce scria presa argeșeană pe 24 octombrie 2016, a doua zi după moartea lui Mircea Bălășoiu, fiul fostului magistrat.

”Mircea Bălăşoiu, fiul argeşeanului cu cea mai mare pensie din România, a fost găsit mort, în propria locuinţă, vineri seara. Trupul neînsufleţit al bărbatului de 49 de ani a fost descoperit de pompierii pe care părinţii lui Mircea îi solicitaseră să intervină deoarece acesta nu mai răspundea la telefon de mai multe ore. Bărbatul a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Piteşti iar după primele constatări, decesul survenise în urmă cu ceva timp, întrucât rigiditatea şi petele cadaverice se instalaseră deja. Deşi pe trupul lui Mircea Bălăşoiu nu au fost găsite urme de violenţă, tată său, Gheorghe Bălăşoiu (fost procuror) a insistat să i se facă autopsia. Acestuia din urmă nu îi vine să creadă că fiul său a murit aşa, din senin, la doar 49 de ani! Mai mult decât atât, Mircea Bălăşoiu se afla într-o relaţie amoroasă complicată motiv pentru care există suspiciunea că bărbatul ar fi avut o ceartă pe această temă cu câteva ore înaintea decesului.

P.S. Presa locală a mai scris despre Mircea Bălăşoiu anul trecut, când acesta a fost autorul unui accident de circulaţie. Conform informaţiilor de atunci, bărbatul a intrat cu autotursimul său (un Audi Q7) într-un stâlp de iluminat din Piteşti, după care a fugit de la locul accidentului. S-a reîntors după un timp, poliţiştii sancţionându-l cu o amendă în valoare de 600 lei. Despre fiul fostului procuror Gheorghe Bălăşoiu nu se cunosc prea multe informaţii.

Nu se ştie dacă acesta avea un loc de muncă, cunoscându-se doar faptul că locuia singur în apartamentul său din Piteşti. Pe pagina sa de Facebook, Mircea Bălăşoiu a scris că este căsătorit din anul 2014 şi că la acest moment se află într-o relaţie complicată”, nota la vremea respectivă infoargeșnews.ro. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pe lângă Mircea, Gheorghe Bălășoiu mai are o fată, stabilită în Timișoara. Din partea copiilor, fostul magistrat are 6 nepoți.  

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si