Drama teribilă a românului care a construit un metru de autostradă! Mama lui Ştefan Mandachi a murit acum câteva luni, răpusă de o boală nemiloasă!

Puţini ştiu despre drama teribilă a românului care a construit un metru de autostradă.

Matei Vaihan, miercuri 06 martie 2019 , 08:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De-abia cum se află despre drama teribilă a românului care a construit un metru de autostradă. Ştefan Mandachi, un afacerist din Suceava, a devenit celebru după ce a anunţat că, pe 15 martie, la ora 15, va inaugura primul metru de autostradă din Moldova. Afaceristul susţine că a făcut investiţia cu resurse proprii, însă nu a vrut să divulge aplasamentul exact al construcţiei. A spus doar că se află între Voroneţ şi Putna, pe un teren care îi aparţine. Mandachi a cheltuit 4.500 de euro ca să construiască "Monumentul Autostrăzii", în semn de protest faţă de faptul că România nu are autostrăzi. (vezi cum arată autostrada începută de Mandachi)

Citeste si: Autostrada A3, plină de gropi. Intră în reparații capitale

Drama teribilă a românului care a construit un metru de autostradă: "Am fost astfel condamnaţi la izolare economică"

„Suntem singura provincie istorică din Romania cu zero kilometri de autostradă după aproape 30 de ani de la Revoluţie. Am fost astfel condamnaţi la izolare economică şi foarte mulţi oameni şi-au pierdut vieţile în traficul din nord-estul ţării din cauza lipsei drumurilor decente. Sunt mirat că această zonă de graniţă a Uniunii Europene a fost uitată, neglijată şi sfidată. Este momentul ca aceste lucruri să se schimbe iar acţiunile mele din ultimele luni susţin cu tărie această necesitate”, a declarat Ştefan Mandachi. Antreprenorul a mai spus că pe data de 15 martie, la ora 15, va suspenda timp de 15 minute activitatea restaurantelor şi hotelurilor sale, în semn de protest faţă de faptul că România nu are autostrăzi. 

Drama teribilă a românului care a construit un metru de autostradă: „Mama s-a luptat cu bolile și suferința cu zâmbetul pe buze" 

Toamna trecută s-a consumat drama teribilă a românului care a construit un metru de autostradă. Pe 30 septembrie 2018 a decedat mama sa, Jeni Mandachi, la doar 59 de ani, după o lungă suferinţă, răpusă de o boală nemiloasă, aşa cum a relatat presa locală. Jeni Mandachi avea afaceri cu produse textile, panificație și patiserie, cât și în domeniul distribuției de carburanți. În memoria ei, Ştefan Mandachi şi fratele său au înfiinţat fundaţia caritabilă Jeni Mandachi, prin care să fie ajutaţi cei nevoiaşi. „Mama a fost o femeie foarte veselă, care a iubit enorm viața și familia, dar și o mare luptătoare, care s-a luptat cu bolile și suferința cu zâmbetul pe buze. Tocmai de aceea a și fost iubită și apreciată de foarte multă lume”, a declarat Ştefan Mandachi.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si