Drama teribila din viata Manuelei Harabor. Se chinuie sa isi trateze fiul bolnav si a apelat la ajutorul oamenilor pentru asta

Ieri, pe retelele de socializare, s-a distribuit masiv un mesaj postat de catre actrita Manuela Harabor care incerca cu disperare sa faca rost de un medicament pentru tratamentul fiului ei.

C.I.P., joi 09 februarie 2017 , 16:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Parca in context cu vremurile actuale, de protestele din strada si de starea precara a Sistemului Sanitar, Manuela Harabor a cerut sprijinul semenilor pentru a face rost de un medicament ce nu se mai gaseste deloc in Romania pentru ca, dupa spusele ei, pretul pentru acest medicament ar fi foarte mic si cei din Minister nu ar castiga deloc de pe urma acestui fapt.

Medicamentul cu pricina este Rivotrilul, medicament al carui pret este cam de 3 euro pe un flacon de 30 de pastile, deci nu pretul era problema pentru actrita, ci faptul ca el nu se gaseste deloc la noi in tara.

A postat un mesaj in acest sens pe net si imediat s-au gasit oameni cu suflet mare care sa ii sara in ajutor si sa ii achizitioneze acest medicament din strainatate sau chiar de la persoane din Romania care mai aveau astfel de pastile acasa si nu le mai foloseau.

Rivotrilul este un medicament care reduce crizele epileptice si care face ca intensitatea celor existente sa fie mult mai redusa, lucru ce ar atenua suferinta fiului ei, Andrei.

Baiatul actritei este diagnosticat cu Autism cu accente epileptice, iar acest medicament ii este de folos.
Intreaga poveste o puteti afla si de pe pagina personala de Facebook a Manuelei Harabor.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si