Drama traita in spital de Jandarmerita Stefania in noaptea internarii!

In cele 24 de ore cat a fost internata, tanara politista agresata in Piata Victoriei a avut un comportament ciudat

Lia Popescu, miercuri 15 august 2018 , 21:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Jandarmerita Stefania nu va uita multa vreme ce s-a intamplat vinerea trecuta la mitingul din Piata Victoriei! Tanara, in varsta de 23 de ani, a fost batuta cu bestialitate de un grup de protestari dupa o ambuscada produsa chiar langa un centru comercial din zona!

Stefania a acuzat dureri cervicale si imediat a fost transportata la Spitalul Floreasca, acolo unde a primit si ingrijirile medicale de urgenta! Initial, s-a crezit ca are fracturi la nivel cervical, insa, din fericire, situatia nu a fost atat de grava si ea a scapat doar cu urmele loviturile primite in ceafa!

Jandarmerita Stefania a avut un comportament ciudat in spital! "Avea halucinatii"

Pe de alta parte, in ciuda faptului ca nu prezenta probleme de alt gen, jandarmerita a ramas la clinica bucuresteana. “Doctorii au hotarat sa o mai tina 24 de ore sub observatie si sa ii faca o tomografie”, au spus surse apropiate! Mai mult, decizia a de a fi supravegheata a fost luata, sustin aceleasi persoane, si dintr-un alt motiv. Tanara politista ar fi trecut prin clipe de cosmar in acea seara! Jandarmerita Stefania i-a socat pe medici in momentul in care a fost internata! “Avea halucinatii, se comporta ciudat, spunea ca retraieste momentele in care o bateau protestatarii nervosi”, au povestit persoane din preajma ei!

Stefania a plecat de la clinica, marti, in zona pranzului, camuflata, cu sapca si ochelari de soare, si s-a indreptat inspre masina! Surse de la fata locului sustin insa ca, pentru a evita declaratiile, dar si violentele de alt gen, familia tinerei politiste a preferat sa nu iasa in fata, dimpotriva, a stat la o alta iesire, din spatele Spitalului Floreasca, intr-un colt mai retras, si a vorbit la telefon in permanenta cu jandarmerita pentru a sti cum sa actioneze in momentul in care ea a parasit institutia medicala!

 

Te-ar putea interesa si