“Imi voi ingropa fiica, apoi tatal”, a scris Ally Parker, in edscrierea unei fotografii devastatoare care a devenit virala.

Braylynn, fiica lui Ally Parker, mai are doar cateva saptamani de trait. Fetita de cinci ani sufera de o forma agresiva de cancer, iar doctorii i-au spus ca sansele ca aceasta sa învinga boala sunt nule, scrie Libertatea.

Medicii i-au spus mamei sale ca fetita va muri.

Femeia a primit aceeasi veste devastatoare si de la medicii tatalui ei, care sufera de o boala neuromotorie. Ambele vesti au cazut ca un traznet peste tanara mama.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Am crezut cu totii ca va trai mai mult ca noi… Nu ne-am gandit ca pretioasa mea fiica, Braylynn, va fi prima care va muri. Anul trecut a fost dificil pentru noi, dar nici nu pot sa explic cat de dificil va fi anul acesta si cat de greu a fost deja. În cateva zile, va trebui sa o îngrop pe aceasta fetita minunata. Luni, poate saptamani, mai tarziu, voi fi nevoita sa-mi îngrop tatal”, a scris Ally, într-un mesaj pe Facebook, sub o fotografie care arata durerea din familia ei.

Tatal ei sta langa patul de spital al nepoatei sale, iar expresia fetei sale nu mai are nevoie de nicio alta explicatie.

Imaginea dureroasa a facut inconjurul lumii, iar printre rugaciunile si gandurile bune transmise de internauti, un medic s-a oferit sa o consulte pe micuta  Braylynn, dandu-I astfel, o noua speranta mamei si putere de a lupta mai departe pentru viata fiicei ei.

„Am primit o mica raza de speranta…”, a scris ulterior femeia.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si