Drama unei romance maritate cu un egiptean. De sase luni femeia nu mai stie nimic de fiica sa, rapita de sot

Anamaria Marossy este o romanca casatorita cu un cetatean egiptean care sustine de ca sase luni nu mai stie nimic de fiica sa in varsta de patru ani pe care ar fi rapit-o sotul.

A.S., vineri 23 decembrie 2016 , 10:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Reporterii ziarului Libertatea au fost contactati de Anamarioa Marossy, o romanca casatorita cu un cetatean egiptean. Aceasta este disperata, deoarece de 6 luni nu mai stie nimic de fiica sa in varsta de patru ani. Micuta ar fi fost rapita de sot in iunie 2016, iar de atunci Anamaria incearca cu disperare sa o gaseasca.
”Sunt disperata. M-am uitat de Mos Nicolae in camera fetitei. Ghetute era goale caci nu avea pentru cine sa vina Mosul. Nu stiu ce sa ma mai fac. Am incercat tot ce este posibil uman sa fac pentru a o vedea macar. Sau macar sa stiu ca e bine. Nu stiu de 6 luni nimic de copil. Imi e frica pentru ea. Nu stiu ce sa mai fac”, ne spune Anamaria.
Citeste intreaga poveste AICI.

Reporterii ziarului Libertatea au fost contactati de Anamaria Marossy, o romanca casatorita cu un cetatean egiptean. Aceasta este disperata, deoarece de 6 luni nu mai stie nimic de fiica sa in varsta de patru ani. Micuta ar fi fost rapita de sot in iunie 2016, iar de atunci Anamaria incearca cu disperare sa o gaseasca.

”Sunt disperata. M-am uitat de Mos Nicolae in camera fetitei. Ghetute era goale caci nu avea pentru cine sa vina Mosul. Nu stiu ce sa ma mai fac. Am incercat tot ce este posibil uman sa fac pentru a o vedea macar. Sau macar sa stiu ca e bine. Nu stiu de 6 luni nimic de copil. Imi e frica pentru ea. Nu stiu ce sa mai fac”, le-a spus  Anamaria reporterilor Libertatea.

Citeste intreaga poveste AICI.

Sursa foto: Libertatea

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si