Drama unei tinere din Venezuela. A paralizat după ce a luat nişte medicamente banale! "Am vrut să mor!"

O tânără din Venezuela a paralizat complet din cauza contraceptivelor. Starea sa era atât de gravă, încât fata nu mai putea să-şi mişte nici limba. Nu a mai putut să se mişte sau să comunice, fără nici măcar să ştie motivul.

Author: G. S. luni 15 octombrie 2018 , 12:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Katrina Parra, o tânără contabilă de 26 de ani din Venezuela, a început să se lupte cu dureri abdominale, anxietate şi vărsături, în mod constant, încă de la începutul anului 2012, dar medicii nu au putut diagnostica problema sa de sănătate.

Katrina Parra, o tânără contabilă de 26 de ani din Venezuela, a început să se lupte cu dureri abdominale, anxietate şi vărsături, în mod constant, încă de la începutul anului 2012, dar medicii

nu au putut diagnostica problema sa de sănătate.

Până la finalul acelui an, simptomele lui Katrina s-au agravat. Avea frisoane, iar corpul ei era slab şi fragil, fiind plasată într-o unitate de terapie intensivă (UTI), pe perioada vacanţelor. Cu toate acestea, medicii nu au putut diagnostica boala, chiar dacă au tras concluzia că tânăra avea o problemă psihologică şi trebuia să vadă un terapeut.

Fără un diagnostic, Katrina a continuat să slăbească şi a devenit complet paralizată. Timp de mai bine de o săptămână, Katrina s-a aflat în UTI, conştientă, dar incapabilă să se mişte sau să comunice, scrie mediadrumworld.com.

După opt luni de simptome dureroase şi spitalizare, medicii au diagnosticat în cele din urmă Katrina cu porfiră acută intermitentă, o tulburare genetică care afectează producţia de hemoglobină în organism.

Citeşte continuarea pe Libertatea


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si