Fostul mare arbitru Ioan Danciu a dezvăluit drama lui Remus Câmpeanu, un fost mare fotbalist al Universității Cluj. ”Astazi, 24 octombrie 2019, am avut o discutie cu un vechi prieten din Cluj si-am aflat o veste cutremuratoare. Fostul mare fotbalist, conducator, simbolul UNIVERSITATII CLUJ, REMUS CAMPEANU, 81 de ani, un exemplu de fair-play si corectitudine, un om special pe care l-am cunoscut, a fost evacuat dintr-o casa nu departe de Stadionul lui ”U CLUJ”.

Eu cred ca domnul Primar BOC EMIL va gasi o solutie si sa-i repartizeze un apartament cu 2 camere decent daca asa sunt legile in Romania mileniului 3. Toate aceste nenorociri care s-au intimplat dupa 1989 sunt ca si-au batut joc si strainii cu complicitatea celor care au condus tara, care numai romani adevarati n-au fost.

Citeste si: WOWbiz.ro a avut dreptate! Simona Halep a confirmat că se mărită cu Toni Iuruc

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Gigi Becali a cumpărat proteze şi scaun cu rotile pentru un celebru fotbalist al Stelei, care are picioarele amputate! Viorel Turcu e dezamăgit că Mircea Lucescu nu l-a mai ajutat, aşa cum promisese!

Din acest motiv TABLOUL CEAUSESCU, cu toate relele de care unii il fac vinovat, este eroul neamului. Daca nici pe ultima suta de metrii nu ne dam seama ca daca continuam sa mergem pe mina unui conducator care nu-si iubeste neamul si tara si nu-i roman adevarat, atunci ne meritam soarta si vom disparea de pe harta Europei!”, a răbufnit Ioan Danciu, deplângând situația lui Câmpeanu. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si