Dramă uriașă în fotbalul românesc! Unui celebru arbitru i s-a amputat un picior! EXCLUSIV

Cunoscutul fost mare arbitru Ioan Danciu a dezvăluit drama pe care o trăiește Dan Dragoș Crăciun, colegul lui de generație.

Petru Luca, luni 30 septembrie 2019 , 15:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cunoscutul fost mare arbitru Ioan Danciu a dezvăluit drama pe care o trăiește Dan Dragoș Crăciun, colegul lui de generație. Danciu a aflat situația disperată în care se află fostul cavaler al fluierului atunci când l-a sunat pe acesta, să-i ureze ”la mulți ani”. 

Citeste si: Un arbitru din Constanţa a murit într-un cumplit accident rutier

”Astăzi,29 sept 2019, cînd l-am sunat să-i urez la multi ani cu ocazia împlinirii a 66 de ani, am aflat că un fost coleg si prieten Dr DAN DRAGOS CRĂCIUN din CLUJ care a fost un mare arbitru de fotbal, trece prin momentele cele mai grele din viata lui. Eu stiam mai de mult că are grave probleme de sănătate, cum am avut si eu în ianuarie 2019 cînd am suferit un AVC, dar nu credeam că i-a amputat piciorul drept deasupra genunchiului, iar cu ajutorul doctorilor si bunului Dumnezeu se va face bine ,si va putea din nou să aibe o viată normală. As dori ca toti colegii de generatie, precum si restul arbitrilor, împreună cu Comisia Centrală a Arbitrilor,FRF si Liga Profesionistă de Fotbal să-l ajutăm să intre in posesia unei proteze performate, Viata e dură, dar un asemenea gest cred că ar dovedi că ne pasă de oameni la greu, si putem fi si solidari cu acest om care din păcate a fost părăsit de toti ,si este singur,pt că în Romania s-au întîmplat multe asemenea cazuri, si nu multi au sărit în ajutorul celor suferinzi.Cred că a sosit momenul ca si arbitrii activi sau fosti să-si facă un sindicat care să-i sprijine pe arbitrii în multe situatii grele prin care se poate trece. Sunt alături de Dr DAN DRAGOS CRĂCIUN cu tot ce poate face un om care stie ce înseamnă o problemă gravă de sănătate, mai ales că astăzi cînd era ziua lui de nastere el stă si suferă pe un pat de spital la Cluj! Doamne ajută si să te faci bine Doctore!”, a notat afectat Ioan Danciu.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si