Drama urişă a unor familii din Afganistan! Pentru a putea supravieţui de pe o zi pe alta îşi vând copiii în rate

O secetă fără precedent care a afectat Afganistanul a adus unele familii într-o situaţie atât de disperată încât părinţii au ajuns să-şi vândă copiii pentru a putea supravieţui

M.C.B., vineri 23 noiembrie 2018 , 15:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Jurnalişti ai CNN au stat de vorbă cu mai multe familii din apropierea oraşului Herat, din vestul ţării, care au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele din cauza secetei-record şi să se mute în tabere de sinistraţi.

Într-o situaţie disperată a ajuns şi Mamareen, o femeie care şi-a pierdut soţul în război.

Din cauza condiţiilor climatice, femeia şi-a abandonat casa, iar, recent, şi-a vândut una dintre fiice pentru a-şi putea hrăni ceilalţi copii.

Femeia a relatat că i-a vândut-o pe Akila, în vârstă de şase ani, pentru suma de 3.000 de dolari unui bărbat pe nume Najmuddin, care i-a promis-o pe copilă fiului său în vârstă de 10 ani- Sher Agha.  

”Am plecat din satul meu cu cei trei copii ai mei din cauza secetei. Am venit aici, crezând că vom primi ceva asistenţă, dar nu am primit nimic. Pentru a nu muri toţi de foame, i-am dat-o pe fiica mea unui bărbat pentru aproape 3.000 de dolari,  dar până acum am primit doar 70 de dolari. Nu aveam niciun ban, nimic de mâncare“, a mărturist femeia.

Mai multe detalii puteţi citi pe adevarul.ro 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si