Drama urişă a unor familii din Afganistan! Pentru a putea supravieţui de pe o zi pe alta îşi vând copiii în rate

O secetă fără precedent care a afectat Afganistanul a adus unele familii într-o situaţie atât de disperată încât părinţii au ajuns să-şi vândă copiii pentru a putea supravieţui

Author: M.C.B. vineri 23 noiembrie 2018 , 15:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Jurnalişti ai CNN au stat de vorbă cu mai multe familii din apropierea oraşului Herat, din vestul ţării, care au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele din cauza secetei-record şi să se mute în tabere de sinistraţi.

Într-o situaţie disperată a ajuns

şi Mamareen, o femeie care şi-a pierdut soţul în război. Din cauza condiţiilor climatice, femeia şi-a abandonat casa, iar, recent, şi-a vândut una dintre fiice pentru a-şi putea hrăni ceilalţi copii.

Femeia a relatat că i-a vândut-o pe Akila, în vârstă de şase ani, pentru suma de 3.000 de dolari unui bărbat pe nume Najmuddin, care i-a promis-o pe copilă fiului său în vârstă de 10 ani- Sher Agha.  

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

”Am plecat din satul meu cu cei trei copii ai mei din cauza secetei. Am venit aici, crezând că vom primi ceva asistenţă, dar nu am primit nimic. Pentru a nu muri toţi de foame, i-am dat-o pe fiica mea unui bărbat pentru aproape 3.000 de dolari,  dar până acum am primit doar 70 de dolari. Nu aveam niciun ban, nimic de mâncare“, a mărturist femeia.

Mai multe detalii puteţi citi pe adevarul.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si