Drama Vioricai Visan, femeia care a stat 10 ani in puscarie pentru o crima pe care nu a comis-o. Statul roman nu i-a acordat nicio despagubire

Viorica Visan este o femeie in varsta de 68 de ani din Prahova care si-a petrecut 10 ani in inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o.

Webeditor: A.C. Author: A.S. Editor: Catalin Patru joi 12 ianuarie 2017 , 12:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

In anul 1994, Viorica Visan a fost condamnata la 17 ani de inchisoare, fiind acuzata ca si-a omorat soacra.
Ea a fost chemat intr-o zi la Politie sa dea o declaratie si s-a mai intors acasa dupa 10 ani, scrie ziarul Adevarul.
Cu doar cateva luni inainte sa fie eliberata din penitenciar, principalul vinovat de crima isi recunoaste fapta, iar Viorica este lasata in libertate.
Prea tarziu pentru femeia care a suportat atat amar de vreme umilinte si greutati desi nu era vinovata cu nimic. Dupa ce a fost eliberata, prahoveanca mai primeste o lovitura. Statul roman nu-i acorda nicio despagubire pentru faptul ca a tinut-o incarcerata degeaba zece ani. Femeia mai are o singura dorinta acum. Sa aiba o batranete linistita, daca tineretea i-a fost zdruncinata de oameni care nu au stiut sa-si faca meseria. Linistea nu si-o va gasi, spune femeia pana ce nu va reusi sa-l priveasca direct in ochi pe procurorul care a trimis-o nevinovata in spatele gratiilor.
Cel care a savarsit crima este chiar fiul Vioricai Visan, care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare.
Citeste intreaga poveste AICI.

In anul 1994, Viorica Visan a fost condamnata la 17 ani de inchisoare, fiind acuzata ca si-a omorat soacra. Ea a fost chemat intr-o zi la Politie sa dea o declaratie si s-a mai intors acasa dupa 10 ani, scrie ziarul Adevarul.

Cu doar cateva luni inainte sa fie eliberata din penitenciar, principalul vinovat de crima isi recunoaste fapta, iar Viorica este lasata in libertate. Prea tarziu pentru femeia care a suportat atat amar de vreme umilinte si greutati desi nu era vinovata cu nimic. Dupa ce a fost eliberata, prahoveanca mai primeste o lovitura.

Statul roman nu-i acorda nicio despagubire pentru faptul ca a tinut-o incarcerata degeaba zece ani. Femeia mai are o singura dorinta acum. Sa aiba o batranete linistita, daca tineretea i-a fost zdruncinata de oameni care nu au stiut sa-si faca meseria. Linistea nu si-o va gasi, spune femeia pana ce nu va reusi sa-l priveasca direct in ochi pe procurorul care a trimis-o nevinovata in spatele gratiilor, scrie ziarul Adevarul.

Cel care a savarsit crima este chiar fiul Vioricai Visan, care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare.

Citeste intreaga poveste AICI.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si