Drogați în biserică. Un preot a folosit marijuana în loc de tămâie

Preotul paroh şi enoriaşii unei biserici din Italia au ajuns la spital după ce în loc de tămâie s-a folosit marijuana.

G.S., miercuri 19 decembrie 2018 , 16:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Incidentul a avut loc într-o parohie din Chieti, potrivit Il Giornale. După slujbă, toţi cei care au participat- atât credincioşii, cât şi preotul- au ajuns la spital, acuzând ameţeală şi halucinaţii.

Drogați în biserică. Un preot a folosit marijuana în loc de tămâie

Medicii le-au făcut analize iar rezultatul a fost surprinzător: intoxicaţie cu JWH-122, o substanţă sintetică similară cu marijuana care poate fi comandată chiar şi online.

A fost declanşată o anchetă iar primele informaţii arată că un grup de tineri din parohie ar fi făcut o farsă, înlocuind tămâia din biserică cu marijuana stintetică. Când preotul a aprins substanţa, micul lăcaş de cult s-a umplut de fum iar cei care participau la slujbă s-au drogat fără voia lor.

Autorii acestei farse sunt acum căutaţi în localitate.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si