Opt persoane, printre care și trei cetățeni ai Ucrainei, sunt cercetați sub suspiciunea că au introdus în Republica Moldova peste 10 kilograme de droguri.

Citeste si: Șase persoane au fost reținute pentru trafic internațional de droguri

Cetăţenii moldoveni reţinuţi aveau rol de ambalatori şi depozitari de narcotice, iar unul dintre aceştia era responsabil de vânzarea drogurilor prin intermediul magazinelor de pe internet.

În ceea ce priveşte alţi doi membri ai grupării, care sunt din Ucraina, aceştia au fost reţinuţi în timp ce plasau substanţele psihotrope în ascunzişuri de unde cumpărătorii urmau să le preia.

Șase persoane au fost reținute pentru trafic internațional de droguri

Șase persoane au fost reținute pentru trafic internațional de droguri, după ce au fost prinse cu 12 kilograme de cannabis asupra lor la Vama Nădlac.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Procurorii DIICOT Arad au reținut șase persoane, acestea constituind tituind un grup infracțional organizat, fiind suspecți de trafic internațional de droguri.

Citeste si:  Procurorii DIICOT au prins cinci traficanţi de heroină din Capitală

Gruparea aducea droguri de risc din Spania, ele fiind introduse în țară pe la  Punctul de Trecere Nădlac.
27 de kilograme de cannabis au fost găsite în urma unor percheziții efectiate la cei șase tineri.

27 de kilograme de droguri au fost confiscate

„(…) 6 dintre inculpaţi au fost prinşi în flagrant, după ce au introdus în ţară, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, cantitatea de 12 kilograme de canabis, acţiune realizată împreună cu ofiţerii de poliţie  din cadrul S.C.C.O. Arad şi Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad – Sectorul Poliţiei de Frontieră Nădlac. Activitatea a fost continuată prin punerea în aplicare a 25 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Arad, fiind descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării cantităţile de 15,265 kilograme de canabis, 7 plante de canabis, 40,49 grame de amfetamină, 2 grame speed, 0,5 grame cocaină, 8 cântare, 3 grindere, un aparat de vidat şi pungi pentru vidare cu urme de substanţă, un pistol neletal Walter de 9 mm şi 26 cartuşe, precum şi sumele de 9.310 euro, 73.348 de lei 200 de franci elveţieni şi 100 de lire sterline”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al DIICOT.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si