Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”. Acțiunea "mici contra vaccin", “serul și piperul” campaniei naționale de vaccinare

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” ne prezintă varianta inedită la care autoritățile s-au gândit să-i determine pe români să se vaccineze, în număr cât mai mare, împotriva virusului care a făcut ravagii în întreaga lume, în ultimul an și jumătate, COVID – 19.

Author: Razvan Ilie vineri 18 iunie 2021 , 15:51

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” ne prezintă varianta inedită la care autoritățile s-au gândit să-i determine pe români să se vaccineze[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ceea ce trebuia să fie doar un pamflet s-a transformat în realitate și  astfel, sute de bucureșteni, tentați de sfârâitul grătarelor și de oferta de nerefuzat- 3 mici contra unui vaccin, s-au imunizat "câmpenește" și apoi au mâncat... românește. 

Trei mici inundați în muștar și o apă plata după un vaccin administrat pe nemâncate, cam așa au stat lucrurile într-o zi de vara la Obor, unde Primăria Sectorului 2 a

transformat ideea de imunizare în sărbătoare câmpenească.

Citeste si: VIDEO- Vaccinurile anti-COVID ar putea provoca unele inflamații cardiace

Și de la o glumă românească la o frântura de realitate de Obor, n-a mai fost decât un pas, așa cum spune și proprietarul terasei care a oferit românilor care s-au vaccinat in acea zi, micii gratis. Practic ideea i-a venit acestuia după ce publicația de satiră Times New Român a publicat un articol plin de umor în care spunea că românii sunt gata să se vaccineze la Obor dacă primesc și mici.

În scurt timp "ideea" a fost pusă în practică de către proprietarul unei terase din Piața Obor și imediat, sub corturile roșii ca focul oamenii, încolonați frumos, au așteptat să primească serul salvator și meniul….

recompensator.

Primăria Sectorului 2 a transformat ideea de imunizare în sărbătoare câmpenească[Sursa foto: Kanal D]

Întreaga desfășurare de forțe pusă sub semnului marii vaccinari răsplătită cu mici, a împărțit lumea în trei – cei pofticioși și gata să spună prezent, cei hotărâți să reziste și să nu cadă pradă nici vaccinului și nici poftei, și cei care ar mânca, dar nu s-ar vaccina.

Nu ratați o nouă ediție “Asta-i România!”, duminica aceasta de la 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si