La numai 17 ani Mădălin Liță a ales tradiția în locul vremurilor moderne și, în timp ce alții ca el nu-și pot lua ochii din telefoane și alte gadgeturi de ultima generație, el învârte fusul de zor, țese la război sau stă la povești cu bunicile satului, alături de care împarte aceleași pasiuni.

Legat de glie și de tot ce înseamnă satul în care s-a născut și pe care vrea să-l readucă la viață, așa se prezintă tânărul pe care toate femeile satului îl iubesc că pe propriul copil…

Totul a pornit din copilărie. Tatăl, bolnav imobilizat într-un scaun cu roțile, mama- mereu ocupată, iar el a fost crescut de bunica.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Citește și: Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu, premiante la Gala Capital Femei de Succes

Tot duminică, la “Asta-i România!”, echipa emisiunii ajunge la Orbeasca, cea mai mare comună de județ din Teleorman, acolo unde alegerile din 9 iunie au adus un scandal uriaș care împarte localitatea în două tabere; una cu învinsul, alta cu învingătorul, iar la mijloc ar fi acuzele de fraudare a alegerilor.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si