Două copile, de 7 si 12 ani, si-au pierdut mama atunci când aveau cea mai mare nevoie de ea si încă nu știu cum să trăiască cu această durere. De un an au rămas doar în grija tatălui și se chinuie să supraviețuiască în doua cămăruțe dărăpănate.

Sărăcia a fost mereu pecetea familiei, dar mai rău ca acum nu le-a fost niciodată. Într-o casă mai mult decât modestă tatăl și fiicele lui reînvăță acum să trăiască fără mama, cea care a fost stâlpul familiei.

Acum, cea care le-a dat viață a rămas doar în sufletul, in timp ce tatăl încearcă să umple golul lăsat de mamă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tot în ediția de duminica a emisiunii “Asta-i Romania!”, telespectatorii îi vor cunoaște și pe Subas și Binda Darnal, doi nepalezi, soţ si soţie, care își trăiesc visul la Focșănei, lângă Buzău, la peste 5500 de km distanță de locul lor de baștină, Kathmandu. De trei ani sunt veniți in Romania si muncesc la o fermă. Aici, în România, și-au găsit liniștea, un loc de munca sigur și banii necesari pentru a le asigura copiilor lor educație si un viitor mai bun.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, două povești de viață uluitoare, la “Asta-i Romania!”, emisiunea prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si